Новорічний стіл 2016: Як прикрасити та смачно відсвякувати рік червоної мавпи?

Автор: Ксюша 13 Ноября 2015
Новорічний стіл 2016: Як прикрасити та смачно відсвякувати рік червоної мавпи?
Новий рік 2016 за східним каландерем - рік червоної мавпи!
А що любить мавпочка? - Яскраві та смачні фрукти та овочі, зелень та різноманітні солодощі, а головне зробіть Ваш Новорічний стіл різнобарвним та покличте багато родичів і друзів!

Фруктове асорті за рецептом Д. Олівера та букети із фруктів, вегетеріанські страви та барвисті салати, смачні закуски та солодощі все це безперечно порадує господарку Нового 2016 року :)
До новорічного столу 2016 буде доречна фруктова ялинка. 
Візьміть одну морквину та яблуко за основу, а далі оберіть різноманітні та різнобарфні фрукти. Нашпигайте морквину зубочистками та поріжте фрукти. Далі прикраште основу ялинки фруктами і Ваша ялинка стане найсмачнішою окрасою Вашого новорічного столу.
Що стосується традиційних страв, то вже знайомі всім салати новорічного меню можно подати по-новому, наприклад, оселедець під шубою прикрасити розами, а салат мімоза викласти у вигляді мавпочки. Якщо ж хочеться спробувати новий м'ясний салат, то подивіться відео Салат мавпенятко.
На десерт можно приготувати фруктові слойки з грушею та горіхами. Такий десерт дуже смачний і доволі легкий у приготуванні :)

Ваші дітки також можуть приготувати свою страву до новорічного столу під назвою "Африканські ялоночки". Основним інгредієнтом є банани, повний рецепт можно подивитися тут

І ще багато новорічних страв для Вашого святкового меню Ви знайдете у блозі "Новорічні рецепти"!

Веселих свят, друзі, і щастливого Нового року!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014