Овочевий суп-пюре з сочевиці

Автор: Oksana_sadova 26 Июня 2018
Овочевий суп-пюре з сочевиці
В подарунок від Шеф-Повара отримала набір асорті сочевиці і приготувала дуже смачний суп-пюре.
Готується швидко і такий суп хороший як в піст, так і в звичайні будні.

Ингредиенты

  • сочевиця 70 г.
  • картопля 250 г
  • морква 80 г
  • вода 600 мл
  • спеції
  • цибуля ріпчаста 90 г.
  • томатна паста 1 ч.л.
  • соєвий соус 1 ст. л.
  • куркума 1/4 ч.л.
  • паприка солодка 1\4 ч.л.
Сочевицю замочити водою мінімум на 4 години (я замочувала на ніч).З сочевиці злити воду і промити.
У каструлю налити воду (600мл), додати сочевицю, картоплю і моркву (порізані не великими шматочками).Коли вода закипить, додати спеції за смаком, переключити на середній вогонь і варити хвилин 20.

Цибулю  обсмажити на олії до прозорості.Додати томатну пасту і соєвий соус.
Зажарку перекласти в суп, додати куркуму і паприку.Довести до кипіння і зняти з вогню.Суп подрібнити блендером до однорідності.

Смачного!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014