Швидкий паштет-намазанка з курячої печінки

Автор: richinna 1 Февраля 2017
Швидкий паштет-намазанка  з курячої печінки
Смачний печінковий паштет-намазанка за 10-15 хвилин. 
Смачно намастити на свіжий хліб до перших страв або на грінки чи крекер і подати, як закуску.

Потрібно:

  • Куряча печінка 350 г
  • Біле вино 50 г
  • Коньяк 1 ст. л.
  • Цибуля 1/2 шт.
  • Морква 1/3 шт.
  • Олія оливкова для смаження
  • Сіль,перець за смаком
  • Часник 1-2 зубчики
  • Петрушка свіжа 2-3 гілочки
  • Масло вершкове 75 г
Курячу печінку потрібно помити, зачистити та розрізати на 2-3 частини, поперчити. 
Маленьку моркву і цибулю подрібнити. 
Розігріти сковороду з оливковою олією.
Викласти печінку в сковороду на великий вогонь, як почне змінювати колір перевернути і додати цибулю з морквою. Посолити. 
Смажити 2-3 хвилини помішуючи.  
Влити в сковороду до курячої печінки вино і тушкувати під кришкою 3 хвилини.
Зняти кришку, зробити меньшим огонь влити до печінки в сковороду коньяк і підпалити, щоб вигорів спирт. 
Обережно! Якщо немає практики,краще цього не робити! Просто влити коньяк і дочекатися,коли випарується запах алкоголю. 
В мене на фото... це вже далеко не полум'я,яке було.
Зняти печінку з вогню, додати філе анчоусів 3 шт. як додаткова приправа(якщо маєте) петрушку і часник.
Все подрібнити блендером.
До гарячого печінкового паштету заморожене вершкове масло 60 г 
Вимішати до зникнення масла.
Викласти паштет-намазанку в суху і чисту посудину,зверху натерти залишки масла. 

Масло розтане і не дасть печінковому паштету підсохнути,якщо він звісно залишиться:)

Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 2 Февраля 2017
# 0

Это — красиво и волшебно! Это можно готовить на публике, хотя бы ту часть с фаершоу! И вино, и коньяк, и анчоусы! Так хочется попробовать!

richinna 2 Февраля 2017
# 0

 да,паштет приобретает интересную нотку с анчоусами и спиртным вкусненько,вобщем

Neka 2 Февраля 2017
# 0

А яке потрібно вино сухе чи напівсолодке? Дякую

richinna 2 Февраля 2017
# 0

вино брала біле сухе. Але можна і напівсолодке. 
Спочатку написала,що розове домашнє...але забула що то я додавала в інший рецепт
Дякую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014