Помідорова зупа

Автор: Oksana_sadova 25 Февраля 2017
Помідорова зупа
Улітку таку зупу варто зварити зі свіжих помідорів.

Ингредиенты

  • морква 200 г.
  • цибулина
  • масло 75 г.
  • помідоровий концентрат 200 г.
  • рис або локшина
  • сіль
  • перець
  • бульйон 2 л.
  • сметана
Моркву натерти на грубій терці.Залити бульйоном.
Я зимою завжди помідорову зупу варю із заморожених помідорів і їх потрібно натерти на грубій терці.
Цибулю накраяти кубиками, трошки підсмажити на маслі, щоб вона була така "скляна",
додати помідори.Перемішати та ще трошки протушити.
Коли морква буде м"якою, всипати рис або локшину.
Я замість рису додала макарончики-затирка з куркумою.Коли вони стануть мякими додати засмажку із цибулі та помідорів. Присмачити перцем та сіллю.
Такий суп подають з сметаною.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014