Салат з печінки тріски та сухариками

Автор: Oksana_sadova 3 Сентября 2016
Салат з печінки тріски та сухариками
Салат із печінки тріски підходить  для святкового столу та на кожен день.

Ингредиенты

  • печінка тріски 1 баночка
  • яйця 2 шт
  • кукурудза консервована 1 банка
  • майонез 1 шт
  • зелень
  • сухарики
З консерви злити олію та розімяти виделкою.
Додати кукурудзу.
Додати охолоджені зварені яйця, нарізати за бажанням(я нарізала кубиками).
Додати дрібно нарізану зелень (в мене кріп).
Додати майонез та перемішати.
Перед подачею на стіл  посипати зверху сухариками і перед вживанням акуратно перемішати. Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014