Скумбрія за 3 хвилини

Автор: richinna 29 Сентября 2015
Скумбрія за 3 хвилини
З серії рецептів "швидко,просто і смачно", як з салом.) Мала сумнів, щодо цього рецепту, але результат мене приголомшив! 
Така швидка скумбрія не має аромату копченої риби, а тільки колір але за смаком нагадує скумбрію холодного копчення. Вона соковитіша ніж запечена, смачна і проста в приготуванні.
 А головне,дуже  швидко готується і без клопоту.

Потрібно:

  • Скумбрія(заморожена) 1 шт.
  • Вода 1,5 л
  • Сіль з верхом 7 ст.л.
  • Цибулиння 3-4 жмені
  • Лимон 1/6 шт.
Цибулиння потрібно промити у воді, скласти в каструлю і додати сіль.
В скумбрії вичистити нутрощі і жабра, або відрізати голову.

Тепер увага!!!
Надрізати скубрію по спинці.
Якщо скумбрія заморожена - завчасно потрібно зварити маринад з цибулиння, води і солі, поварити 3-5 хвилин щоб цибулиння закрасило розсіл. І остудити. 
Тоді в теплий маринад покласти рибу і з моменту закипання варити три хвилини.
Якщо скумбрія повністтю розморожена - її можна кидати в гарячий маринад, спинкою вниз і варити рівно три хвилини. 

Чому так?
Якщо Ви кинете заморожену скумбрію в кип'ячий маринад - з неї одразу злізить шкіра. 
Якщо не надріжите по спинці - скумбрія може не проваритися по хребту.  
Якщо варити більше хвилин,вона стане суховатою і може розваритися черевце риби. 

Коли скумбрія провариться три хвилини її потрібно відкинути на сито і при подачі щільно скропити соком лимону.
Смачна скумбрія при мінімальних затратах!

Смачного!
74

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 29 Сентября 2015
# 0

richinna 29 Сентября 2015
# 0

)))))))))))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014