Солодка запіканка в гарбузі

Автор: richinna 2 Октября 2016
Солодка запіканка в гарбузі
Спеціально для Chef.com.ua  за те, що надихаєте на нові ідеї і бажання творити в напрямку кулінарії, та за заочне знайомство з Олександром, який викликає бажання вчитися і удосконалюватися в напрямку  Food-фотографії. 

Сирна запіканка з грушами та родзинками в гарбузі баттернат. 

Ингредиенты

  • Гарбуз баттернат 1 шт.
  • Сир кисломолочний(творог) 200 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Сіль 1 дрібка
  • Цукор ванільний за смаком
  • Кориця за смаком
  • Манна крупа 1 ст. л.
  • Родзинки 1 ст. л.
  • Груша 1 шт.
Гарбуз краще брати стійкий на поверхні. 
Помити,зрізати верхушку.
Філейним ножем вирізати насіння та вичистити ложкою.  
Щоб знати приблизно скільки Вам потрібно начинки для гарбуза, потрібно заміряти об'єм заливши в гарбуз воду. Це я показувала і розказувала своїй доньці, коли ми готували запіканку в гарбузі, може ще комусь пригодиться така порада)))
В нас об'єм гарбуза був 300 мл,тому ми взяли 200г творога і плюс яйце, груша, родзинки...вийшло десь 300 мл, все влізло та нічого не залишилося)))
Кисломолочний сир розтерти з яйцем,цукром,сіллю,корицею  та ванільним цукром.
Додати манну крупу та добре вимішати.
Родкинки помити, грушу очистити та порізати на шматочки.
Все перемішати і начинити гарбуз сирною начинкою з родзинками та грушами. Легенько втрамбувати.
Накрити гарбуз верхушкою,загорнути в фольгу та запікати в духовці при 230 град 40 хвилин.
Через 40 хвилин розгорнути фольгу,зняти верхушку та запекти гарбуз ще 20 хвилин. 

Готовність гарбуза перевіряйте ножем.
Сирна солодка запіканка в гарбузі може подаватися як теплою, так і охолодженою з холодильника через 8 годин.
Тому таку солодку запіканку в гарбузі з кисломолочного сиру, родзинок і груші можна готувати ввечері і подавати зранку на сніданок.  




Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 2 Октября 2016
# 0

Вкусно, полезно, оригинально!  Инночка, ты как всегда неповторима! А фото какие!

richinna 2 Октября 2016
# 0

Спасибо,Яночка! Особенно за то,что заметила фото,я хочу учиться

Zmeychka 2 Октября 2016
# 0

У тебя хорошо получается!

richinna 2 Октября 2016
# 0

Oksana_sadova 2 Октября 2016
# 0

Супер! фото дуже гарне

richinna 2 Октября 2016
# 0

ДякуюОксана,мені дуже приємно!

lakshmi 2 Октября 2016
# 0

И вкусно и красиво Инночка!

richinna 3 Октября 2016
# 0

Лика,спасибо!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

авокадо безе блда из свинины блюда из куриного филе блюда из курицы блюда из творога быстрый десерт быстрый кекс вафли видео рецепт выпечка выпечка сладкая гранатовый браслет десерт диетические блюда диетический салат диетический ужин завтрак закуска закуски запеканка запечнная свинина к праздничному столу как приготовить салат как приготовить утку кекс кекс в кружке кекс в микроволновке кекс в чашке кекс с мороженным кексы куриная грудка в мультиварке куриная печень куриное филе рецепты курица малина мясной салат новий рік новогодние десерты новогодний рецепт новогодний салат новогодний стол новый год обед омлет печенье пп правильное питание праздничное праздничное меню праздничный стол простой салат рецепт з фото рецепт омлета рецепт українською рождество рыба салат салат без майонеза салат с курицей свинина свято сир торт торт трюфель евы очень вкусный ужин утка с апельсинами шампиньоны шоколадный кекс язик

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014