Торт з яблучним та сметанковим желе

Автор: gutka 29 Августа 2015
Торт з яблучним та сметанковим желе
Ніжна, повітряна структура вершкового желе, ароматний бісквіт в поєднанні з яблучним желе створили неповторний, чудовий смак десерту. Сподіваюся, Вам також сподобається!

Ингредиенты

  • масло вершкове 100 г.
  • цукор 100 г.
  • яйця 2 шт.
  • борошно пшеничне 130 г.
  • розпушувач тіста 10 г.
  • дрібка солі
  • для ябучного желе:
  • яблука (кисло-солодкі) 4-5 шт.
  • цукор 20 г.
  • желе фруктове (журавлинове або лимонне)
  • для сметанкового желе
  • сметана 400 мл.
  • пудра цукрова 70 г.
  • желатин швидкорозчинний
  • вода 60-70 мл.
  • крім того:
  • шоколад
  • ягоди
Підготувати форму для випічки:
- дно роз'ємної форми, діаметром 21 см., викласти папером для випічки, боки змастити маслом та присипати борошном.
Масло кімнатної температури збити з цукром за допомогою міксера.
Збиваючи додати по одному  яйця.
 Додати просіяне борошно разом з сіллю та розпушувачем. Тісто викласти у форму. Випікати при температурі 180 градусів. Готовий корж дістати та остудити.
Яблука почистити від шкірки, стерти на грубій терці, викласти до банячка і протушити  6-7 хвилин  з ложкою цукру на не великому вогні.
Далі вогонь збільшити і постійно помішуючи всипати пачку желе. Зняти з вогню, залишити аби вихололо.
На корж викласти яблучне желе. Поставити до холодильника.
Тим часом желатин розвести в 1/3 склянці кропу, вихолодити помішуючи. Сметану збити з пудрою, прикінці додати розведений желатин.
Боки форми загорнути фольгою. Сметану викласти на яблука, зверху торт прикрасити за бажанням тертим шоколадом та ягодами, поставити на 2 години на холод.
Готовий торт дістати з форми і декорувати за бажанням)
Смачного)
Начинку з яблук можна зробити подвійну використавши різнокольораве желе)))
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 29 Августа 2015
# 0

чого я така лінива до тортів?

konfairy 1 Сентября 2015
# +1

Бисквит классный получился!Торт  очень красивый и фото вкусное! 

gutka 1 Сентября 2015
# 0

спасибо)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

the patrick's channel баклажаны на зиму бананы баранина бараньи ребра без глютена блины видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо дандана рецепт десерт десерт без выпечки домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму закуски здоровая еда как приготовить как приготовить салат из овощей кекс кексы клафути консервация кукуруза кукуруза в казане кукуруза рецепт кулинария лечо маринованные помидоры мясной салат обед печенье пирог пирог со сливами помидоры на зиму праздничный салат приготовление баранины простой салат простые рецепты рецепт рецепт данданы рецепт утки рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол салат с помидорами светлана железняк сладкая выпечка сливовый пирог соус соус к мясу соус к рыбе суп торт торт без выпечки узбекистон узбекская кухня утка хлеб чуррос яблоки

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014