Торт з яблучним та сметанковим желе

Автор: gutka 29 Августа 2015
Торт з яблучним та сметанковим желе
Ніжна, повітряна структура вершкового желе, ароматний бісквіт в поєднанні з яблучним желе створили неповторний, чудовий смак десерту. Сподіваюся, Вам також сподобається!

Ингредиенты

  • масло вершкове 100 г.
  • цукор 100 г.
  • яйця 2 шт.
  • борошно пшеничне 130 г.
  • розпушувач тіста 10 г.
  • дрібка солі
  • для ябучного желе:
  • яблука (кисло-солодкі) 4-5 шт.
  • цукор 20 г.
  • желе фруктове (журавлинове або лимонне)
  • для сметанкового желе
  • сметана 400 мл.
  • пудра цукрова 70 г.
  • желатин швидкорозчинний
  • вода 60-70 мл.
  • крім того:
  • шоколад
  • ягоди
Підготувати форму для випічки:
- дно роз'ємної форми, діаметром 21 см., викласти папером для випічки, боки змастити маслом та присипати борошном.
Масло кімнатної температури збити з цукром за допомогою міксера.
Збиваючи додати по одному  яйця.
 Додати просіяне борошно разом з сіллю та розпушувачем. Тісто викласти у форму. Випікати при температурі 180 градусів. Готовий корж дістати та остудити.
Яблука почистити від шкірки, стерти на грубій терці, викласти до банячка і протушити  6-7 хвилин  з ложкою цукру на не великому вогні.
Далі вогонь збільшити і постійно помішуючи всипати пачку желе. Зняти з вогню, залишити аби вихололо.
На корж викласти яблучне желе. Поставити до холодильника.
Тим часом желатин розвести в 1/3 склянці кропу, вихолодити помішуючи. Сметану збити з пудрою, прикінці додати розведений желатин.
Боки форми загорнути фольгою. Сметану викласти на яблука, зверху торт прикрасити за бажанням тертим шоколадом та ягодами, поставити на 2 години на холод.
Готовий торт дістати з форми і декорувати за бажанням)
Смачного)
Начинку з яблук можна зробити подвійну використавши різнокольораве желе)))
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 29 Августа 2015
# 0

чого я така лінива до тортів?

konfairy 1 Сентября 2015
# +1

Бисквит классный получился!Торт  очень красивый и фото вкусное! 

gutka 1 Сентября 2015
# 0

спасибо)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

базилік баклажан блюда из курицы быстрое блюдо быстрый торт выпечка еда проста завтрак закуска запеканка запеканка без муки запіканка зелені помідори кабачок как приготовить как приготовить запеканку как приготовить отбивные как приготовить соус из слив капуста картопля картофель консервація котлеты крабовые палочки куриные отбивные курица легко готовить меню сезона морква на зиму обед овочі овощи отбивные в кляре паста паста с креветками в сливочном соусе пирог помидоры помідори простой рецепт рататуй-13 рататуй13 рецепт рецепт з фото рецепт приготовления отбивных рецепт приготовления творожной запеканки рецепт приготовления торта без выпечки рецепт українською рубленные котлеты рулет рулет из лаваша салат свинина сладкое сливовы соус ткемали сніданок сосиски сыр творог томати торт торт без выпечки торт из печенья торт с творожной начинкой тыква ужин цукіні черрі чеснок шампиньоны
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014