Торт "Вишня під снігом"

Автор: Lilkashpilka 30 Декабря 2020
Торт \
В цей тортик ви закохаєтесь з першого шматочка

Ингредиенты

  • яйця 5 шт.
  • какао 40 г.
  • пшеничне борошно 100 г.
  • цукор 180 г.
  • розпушувач 1/2 ч.л.
  • олія 120 мл.
  • цукрова пудра 2 ч.л.
  • лимонний сік 2 ч.л.
  • вишня 1 кг.
  • пудинг 1 шт.
  • желе 2 пачк(-а, -и)
  • цукор 150 г.
  • вершки 500 мл.
  • йогурт 450 мл.
  • цукрова пудра 4 ст.л
  • ванільний цукор 1 пачк(-а, -и)
  • желатин 15 г.
Бісквіт:
1. Встановіть духовку на 160 ° С за допомогою функції гарячого повітря (для функції «вгору-вниз» 180 ° С).
2. Збийте білки до стійкості. Постійно перемішуючи міксером, додайте цукор і перемішуйте, поки маса не стане густою і блискучою. Потім додайте жовтки і продовжуйте перемішувати міксером до легкої кремоподібної маси.
3. У мисці з’єднайте борошно, какао та порошок.
Додайте олію в яєчну масу і акуратно перемішайте лопаткою. Потім просіяти готове какао-борошно на яєчну масу, перемішати лопаткою ( не розмішуйте занадто довго ).
4. Помістіть тісто у деко, розміром 25х35 см, застелене папером для випічки, вирівняйте і поставте в розігріту духовку. Випікайте близько 35 хвилин. Вийнявши з духовки, відставляємо до повного охолодження.
Вишнева маса:
5. Покладіть вишню в казан, налийте воду, додайте цукор і перемішайте ложкою. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, періодично помішуючи. Коли вишня закипить, зменшіть вогонь і варіть їх близько 1-2 хвилин. Тим часом вилийте пудинг в миску, додайте близько 130 мл води і перемішайте. Виливаємо змішаний пудинг у киплячу вишню і знову відварюємо вишню. Зніміть з вогню, додайте обидва желе і перемішуйте, поки желе не розчиниться, відставте до повного охолодження. Вишнева маса повинна трохи затвердіти.
Складання тіста:
6. Вийміть охолоджений бісквіт з деко, вийміть папір для випікання і знову покладіть папір у деко. Вирівняйте бісквіт по верху, відріжте запечену скоринку, щоб вишнева маса краще прилипала до бісквіта і покладіть бісквіт назад у деко.
Змішайте інгредієнти для замочування і замочіть бісквіт у деко.
7. На бісквітний торт вилийте злегка схоплену вишневу масу і вирівняйте. Поставте деко в холодильник приблизно на 30 хвилин.
Крем:
8. Розчиняємо желатин
9. Покладіть йогурт у миску.
Вилийте вершки в іншу миску, додайте цукрову пудру, ванільний цукор і збийте.
Додайте 2 столові ложки йогурту до розчиненого желатину і перемішайте, Додайте змішаний желатин до йогурту, що залишився, і перемішайте міксером. Потім двома порціями додайте збиті вершки, ретельно перемішайте міксером після кожного додавання.
10. Готовим кремом залийте вишню і вирівняйте, поставте торт у холодильник на ніч.
11. Готове тісто можна акуратно вийняти і нарізати на порційні шматочки. Кожну порцію можна прикрасити краплею збитих вершків, посипати тертим шоколадом та вишнею в кінці,
Успішної випічки (smiley)
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны рецепт бекон быстрая еда быстрая закуска быстро видео рецепт видеорецепт вкусные баклажаны выпечка выпечка сладкая десерт десерт без выпечки духовая свинина духовка еда заготовка заготовка из баклажан заготовка на зиму закрутка закрутка из баклажан закрутка на зиму закуска закуска из баклажанов закуска на праздничный стол закуски закуски к пиву закуски с беконом как закрутить баклажаны как приготовить салат канапе кексы кукуруза куриное филе курица курица рецепты курица с картошкой мясные блюда мясо на праздничный стол налистники новогоднее меню новогодние рецепты новогодний рецепт печенье пирог пирог с мандаринами праздничное праздничные рецепты праздничный рецепт праздничный салат праздничный стол рецепты на новогодний стол рыбная закуска салат салат на новый год салат на праздник салат на праздничный стол салат рецепт салат с креветками салат с курицей салат с морковью по-корейски салат с сыром салат с фасолью свинина свинной ошеек сладкая выпечка слоеный салат торт холодная закуска холодные закуски

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014