Млинці малинові

Автор: gutka 6 Февраля 2016
Млинці малинові
На романтичний сніданок, в день закоханих, рекомендую приготувати млинці з соком малини та начинкою із сиру й малинового джему . Ідеально подавати до столу (чи у ліжко) з горнятком гарячого шоколаду.

Ингредиенты

  • молоко 125 мл.
  • яйця курячі 2 шт.
  • вода (тепла) 50-100 мл.
  • сік малиновий 100-150 мл.
  • цукор 1 ст. л.
  • борошно пшеничне 160 г.
  • олія рослинна
  • сир домашній 200 г.
  • цукрова пудра 3 ст. л.
  • сметана 2-3 ст
  • джем малиновий
У глибокій мисці змішати борошно з цукром. Окремо збити яйця і змішати їх з теплим молоком. Яєчно-молочну суміш додати до борошна, ретельно перемішати,щоб не було грудок. Далі вмішуйте поступово теплу воду(молоко) і сік постійно помішуйте. В результаті у вас вийде тісто для млинців однорідної структури. Додайте в тісто столову ложку оливкової олії. Знову перемішайте і залиште "відпочити" 15-20 хв.
Я витиснула сік із замороженої малини.
З тіста випікати млинчики на гарячій пательні (діаметром 20-21 см), змащеній олією. Для більш інтинсивного кольору можна, за бажанням звичайно, додати трішки червоного барвника.
Для начинки сир протерти через сито, додати за смаком цукрову пудру і сметану. За допомогою блендера приготувати ніжний сирний крем.
З млинців вирізати за допомогою склянки кружельця (з одного млинця у мене виходило по 5 кружечків, діаметр можна підібрати будь-який, чим він більший, тим більша буде троянда).
На дошці викладати в ряд 6-7 кружечків, викласти сирну начинку і джем (як на фото). Звертаємо обережно в рулетик і розрізаємо гостри ножем по середині, так отримуємо дві трояндочки.
Готові млинці-троянди викладати на порційні тарілки. Зверху млинці трішки притрусила цукровою пудрою.
Подавати до столу з гарячим шоколадом.
Смачного)))
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 6 Февраля 2016
# 0

Яка краса

Катрусю, браво

gutka 8 Февраля 2016
# 0

дякую сердечно)))

richinna 7 Февраля 2016
# 0

Дуже гарні і так по-літньому!

gutka 8 Февраля 2016
# 0

дякую)

Джон 6 Января 20:48
# 0

Твой рецепт — настоящее волшебство в кулинарии! Ингредиенты и шаги приготовления оформлены так, что просто читая, уже чувствуешь  аппетит. Аромат и вкус блюда, несомненно, создадут незабываемый опыт. Молодец!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014