Кисіль малиновий

Автор: gutka 22 Августа 2016
Кисіль малиновий
Кисіль з малини - це дуже смачно і корисно.

Ингредиенты

  • малина 500 г.
  • мед або цукор 1-2 ст. л.
  • вода 300 мл.
  • крохмаль кукурудзяний 2 ст. л.
Малину за допомогою блендера перетворити у пюре.
Пюре протерти через сито.
Крохмаль розвести у 50 мл. води.
Малинове пюре без кісточок разом з водою (250 мл.) довести до кипіння, додати мед або цукор за смаком. Помішуючи, влити розведений крохмаль і ще раз довести до кипіння.
Розлити кисіль по вазочках. Коли кисіль охолоне відправити в холодильник на годинку.
Подавати до столу зі збитими вершками.
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 22 Августа 2016
# +1

gutka 22 Августа 2016
# 0

запасаємось вітамінами)

lakshmi 22 Августа 2016
# +1

Люблю эту вкуснятину! Малина сейчас спеет, наедаемся сколько можно.

gutka 23 Августа 2016
# 0

і я люблю)))

richinna 24 Августа 2016
# +1

мій би чоловік сказав: нектар,а не кисіль

gutka 25 Августа 2016
# 0

я люблю з дитинства такі густі киселі, аби можна було ложкою їсти)))

Ксюша 25 Августа 2016
# +1

О! Як гарно! Як чудово і солодко 

gutka 26 Августа 2016
# 0

дякую)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014