Маковий пиріг з абрикосами

Автор: Oksana_sadova 16 Июля 22:15
Маковий пиріг з абрикосами
Дуже смачний та простий в приготуванні пиріг.

Ингредиенты

  • яйця 3 шт.
  • цукор 200 г.
  • кефір 220 мл.
  • олія 95 мл.
  • борошно пшеничне 350 г.
  • розпушувач тіста 2 ч.л.
  • мак 50 г.
  • абрикоси
Яйця з"єднати з цукром і збити до світлої пишної маси.
Влити кефір і олію. Знову збити.
Додати борошно і розпушувач, мак.
Перемішати. Тісто має бути трошки густіше чим на оладки.
Тісто викласти у форму.
Зверху половинки абрикос.
Випікати при 180С приблизно 50 хвилин.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 17 Июля 09:23
# +1

Классный пирог. Люблю выпечку с абрикосами и очень часто пеку. Спасибо.

Oksana_sadova 17 Июля 10:39
# 0

Дякую,CвітланаРекомендую спробувати цей пиріг,бо він дуже смачний

richinna 17 Июля 18:54
# +1

З маком все люблю  кефір є... сьогодня сирна запіканка зт вишнями, а завтра можна і твій спекти, бо з середи вже на дієті... Дякую!

Oksana_sadova 17 Июля 19:27
# 0

konfairy 18 Июля 17:54
# +1

Ще ніколи не поєднувала абрикоси із маком, цікаво і, мабуть дуже смачно

Oksana_sadova 19 Июля 11:45
# 0

Це дуже смачне поєднання Рекомендую спробувати

Медея 25 Августа 17:18
# 0

Доброго дня. Підкажіть будьласка, чи можна цей пиріг спекти зі сливами  чи грушами?

Oksana_sadova 26 Августа 16:21
# 0

Доброго дня. Я особисто не пробувала, але думаю, що можна) Бажаю удачі!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014