Пиріг з капусти на кефірі

Автор: Oksana_sadova 18 Декабря 2016
Пиріг з капусти на кефірі
Це неймовірно смачний пиріг. Тільки уявіть: мало тіста і багато начинки.Смакота!

Ингредиенты

  • яйця 3 шт.
  • борошно 3/4 стакан(-a, -ов)
  • кефір 1 стакан(-a, -ов)
  • сіль та перець за смаком
  • розпушувач 1/2 ч.л.
  • невелика капустина
  • зелень за смаком
  • кунжут за бажанням
Шаткуємо капусту і злегка притушуємо її на сковорідці до напівготовності.Додаємо зелень, сіль та перець.
Окремо збиваємо 2 яйця.
Готуємо тісто з 1 яйця, борошна, кефіру та розпушувача. Додаємо щіпотку солі. Тісто має бути  середньої густоти.
Форму злегка змазуємо олією та викладаємо половину тіста.
Зверху викладаємо капустяну начинку,
потім заливаємо збитими яйцями і 
зверху заливаємо залишками тіста. За бажанням посипаємо кунжутом.
Випікаємо при 200С - 20-30 хвилин.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
halina 18 Декабря 2016
# +1

Oksana_sadova 18 Декабря 2016
# 0

konfairy 18 Декабря 2016
# +1

Дуже люблю пироги з капустою! Спробую обов'язково!

Oksana_sadova 18 Декабря 2016
# 0

Рекомендую,мені дууууууууууууже засмакував і саме головне ,що цей пиріг можна вживати і тим хто на дієті, дуже мало тіста і воно майже не калорійне

richinna 18 Декабря 2016
# +1

Женя,еще до сих пор не пробовала? Такой пирог у меня часто,вместо хлеба!

Oksana_sadova 18 Декабря 2016
# 0

konfairy 18 Декабря 2016
# +1

Да, как-то давно у меня он какой-то странный получился — не спасла даже моя любовь к капустным пирогам. С тех пор и обходила заливные пироги, в основном дрожжевые пеку-жарю.  Уговорили, куплю капусту и кефир — отчитаюсь! Очень уж заманчивый пирог на фото!

richinna 18 Декабря 2016
# +1

Советую яиц положить меньше

Oksana_sadova 18 Декабря 2016
# 0

Ага, я теж на наступний раз у заливку дам одне яйце,думаю що його вистачить і ще одне не дуже його збивати, бо в мене воно аж за дуже збилося

Oksana_sadova 18 Декабря 2016
# 0

Я про такий не знала,на днях знайшла цей рецепт у Facebook і він мене зацікавив

richinna 18 Декабря 2016
# +1

Я роблю простіше,без зайвих рухів! І з молодої,і з тушеної капусти(вчора робила замість хліба) виделкою,завжди смачно виходить!
http://www.chef.com.ua/recepty/zavtraki/pirig-z-molodoji-kapusti-9049.html#.WFbP23Sg_Dc

Oksana_sadova 18 Декабря 2016
# 0

Я якраз тільки що передивлялася твій рецепт, на наступний раз спробую зробити по твоєму і відзвітуюся обовязково 

gutka 18 Декабря 2016
# +1

Смачно, і я, також, дуже люблю   пироги з капустою)

Oksana_sadova 18 Декабря 2016
# 0

Дуже смачно, Катя,дякую

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014