Заміна антифризу

Olak 7 Апреля 21:45

Не знаю, що робити – у моїй машині почав закипати антифриз. Де можна знайти сервіс, щоб замінити його? Може, хтось підкаже перевірене місце? Я хвилююсь за стан двигуна.

Комментарии (3)
Kapustik 7 Апреля 21:47 #

У мене була схожа проблема із закипанням антифризу через погану термостійкість рідини. Спробуйте дійсно замінити антифриз на новий. Також може бути через проблеми з радіатором.

Стужен 7 Апреля 21:48 #

Якщо антифриз почав закипати, можливо, потрібно перевірити систему охолодження. У мене був витік водяного насоса, через що почався перегрів.

Ингрис 7 Апреля 21:55 #

Тиждень тому вирушив на роботу, як завжди, але дорогою моя машина заглохла. Було доволі холодно, і я відразу зрозумів, що це через антифриз. Вирішив звернутися до сервісного центру, щоб замінити його. На моє щастя, там оперативно відреагували на мою проблему. Мене проконсультували, сказали, що потрібна заміна антифризу та навіть перевірили інші важливі деталі. Все зробили оперативно і за послуги я заплатив зовсім небагато. Після того випадку я ретельно оглядаю свою автівку та дотримуюсь рекомендацій, які надали мені спеціалісти.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014