Де купити гарний рюкзак?

Василий911 21 Июля 2023

Друзі мене запросили до туристичного походу, поки є час збираю все необхідне. Але є така проблема – не знаю де найкраще купити гарний рюкзак. Може хто допоможе порадою та підкаже який найкраще купити рюкзак для турпоходу?

Комментарии (6)
Пушкарева 21 Июля 2023 #

Ось що я вам скажу - треба вибирати такий рюкзак, щоб він сам по собі не був важким. В поході багато чого треба, а якщо рюкзак буде багато важити вам буде нелегко. І звісно шукайте такий щоб було багато кишень для речей. Я вже давню рюкзак брала, викростовую його тільки для відпочинку, він для міста зовсім не підійде. 

Gorri 21 Июля 2023 #

Мені подобаються рюкзаки де є велики кишені - бокові або відділення всередені рюкзака. Я такий собі і знайшла ось тут https://veliki.com.ua/ua/dir_rukzak.htm там купити рюкзак можна без проблем, є багато різних варінтів.

Що можу сказати ще - пам'ятайте, що вибір рюкзака - це індивідуальний процес, і краще спробувати його одягнути перед покупкою, щоб переконатися, що він вам підходить та зручний. З правильним рюкзаком ваші походи стануть ще більш приємними та захоплюючими!

Василий911 21 Июля 2023 #

Мені подобаються рюкзаки де є велики кишені - бокові або відділення всередені рюкзака. Я такий собі і знайшла ось тут veliki.com.ua/ua/dir_rukzak.htm там купити рюкзак можна без проблем, є багато різних варінтів.

Що можу сказати ще - пам'ятайте, що вибір рюкзака - це індивідуальний процес, і краще спробувати його одягнути перед покупкою, щоб переконатися, що він вам підходить та зручний. З правильним рюкзаком ваші походи стануть ще більш приємними та захоплюючими!

Буду замовляти в цьому інтернет-магазині, можна отримати і подивитись як він виглядає в реалі. Тоді точно рішу купувати чи ні. Але моделі дуже гарненьки в каталозі, мені багато чого сподобалось.

Патриция 26 Июля 2023 #

Как круто! Туристические походы - это моя слабость. Давно никуда не выбиралась.  Но я могу вам подсказать на счет покупки туристической экипировки - это лучше всего делать в магазине Килла. Можете тут купить туристический рюкзак https://killa.com.ua/katalog/ryukzaki-sumki-chemodanyi/ryukzaki-vse/ryukzaki-turisticheskie/ а также палатку, горелку и надувной каремат. Это один из лучших магазинов туристического снаряжения.

Lom 12 Августа 2023 #

Можна ще воєнні рюкзаки подивитись.

Tamillata 12 Августа 2023 #

А точніше, купити тактичний рюкзак гарна ідея. В магазині «ДЕФПОІНТ» є військове спорядження https://defpoint.io/ та дуже великі рюкзаки, вони навіть кращі та комфортніші за туристичні. І ще для туристів, що полюбляють активний відпочинок, тут можна багато цікавого та потрібного підібрати.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014