Документація з трансфертного ціноутворення

acontinent 18 Марта 11:50

У сучасному світі, де бізнес-структури нерідко перетинають границі та взаємодіють міжнародним чином, питання трансфертного ціноутворення стають все більш значущими та актуальними. Трансфертне ціноутворення - це не лише комплексний елемент стратегії управління фінансами підприємства, але й основний аспект, що визначає його податкову стратегію та взаємовідносини з фіскальними установами. Компанія ТЦУ КОНСАЛТИНГ працює в даній сфері продовжений період та надає цілий ряд послуг:

1. Документація з трансфертного ціноутворення https://konsulting.com.ua/services/transfer-pricing-documentation/ . Ця послуга включає в себе підготовку необхідних документів, що дозволяє забезпечити відповідність усіх трансфертних операцій вимогам законодавства. Вона включає в себе проаналізування фінансових даних, встановлення методів ціноутворення, розробку звітів та інші процеси. Документація з цінової політики забезпечує допомогу вашій організації уникнути податкових небезпек, пов'язаних із недооцінкою чи переоцінкою цін на внутрішньокомпанійні угоди.

2. Звіт про Контрольовані Операції.  Ця послуга включає в себе підготовку звіту, який подробно розповідає про всі контрольовані операції вашої фірми. В цьому звіті будуть вказані всі розрахунки, методи та показники, які використовувалися при визначенні цін на внутрішньокомпанійні угоди. Звіт про операції під наглядом є ключовим засобом для відображення дотримання вашою організацією вимог податкового законодавства та міжнародних стандартів.

3. Обґрунтування 30 % коригування фінансового результату. Ця послуга передбачає аналіз фінансових даних вашої організації з ціллю обґрунтування виправлення фінансового результату на рівні 30%. Вона включає в себе докладне вивчення факторів, які можуть вплинути на фінансовий результат, і підготовку аргументів для обґрунтування такого коригування в контексті трансфертного ціноутворення.

4. Консультації з питань Трансфертного Ціноутворення. Ця послуга надається кваліфікованими консультантами з досвідом у сфері цінових трансфертів. Вони допомагають щодо усіх питань формування цін між зацікавленими сторонами, включаючи вибір оптимальних методів, розробку планування оптимального оподаткування, а також вирішення будь-яких питань аудиту чи спорів з податковими органами. Консультації також можуть включати навчання персоналу вашої організації щодо відповідності вимогам трансфертного ціноутворення.

Також на сайті ви можете прочитати багато цікавої інформації за темою, і в цій ситуації рекомендуємо публікацію "Що таке принцип витягнутої руки". 

Комментарии (0)
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014