Бензиновий генератор

pigup 3 Ноября 2023

Зараз я шукаю бензиновий генератор для дачі та почуваюся зовсім зеленим у цьому питанні. Може хтось підкаже, якої потужності мені потрібен апарат? Хотілося б, щоб він міг підтримати роботу основних приладів у разі відключення електрики, але не хотілося б переплачувати за непотрібні функції.

Комментарии (3)
wayne 3 Ноября 2023 #

Підрахуйте сумарну потужність усіх пристроїв, які ви плануєте використовувати одночасно. Це допоможе вам визначитись із необхідною потужністю генератора. Не забудьте про резерв у 20-30%, щоб не працювати на межі можливостей пристрою.

pigup 3 Ноября 2023 #

Я підрахував, що мені потрібно приблизно 3 кВт для основних потреб, але мені також сказали про інверторні генератори, які є кращими для електроніки. Вони справді коштують тих грошей? І чи варто шукати модель із функцією автоматичного запуску?

langer 3 Ноября 2023 #

Схоже, що вам варто розглянути генератор Kraft KRF-5500 GE, який продається в магазині TRINITI-SB https://triniti-sb.com.ua/product-category/heneratory/ це бензинова модель на 5 кВт, має достатню потужність, щоб задовольнити ваші потреби, і має деякий запас потужності для більш вимогливих завдань.

До того ж він оснащений електричним стартером, що значно спрощує запуск. Автоматичний запуск – зручна функція, але генератори з нею коштують значно дорожче. Якщо бюджет обмежений, то можна обійтися без нього.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014