Засоби від комарів

Пушкарева 4 Марта 2023

У нас є дача. У дуже гарному місці. Багато зелені, свіже повітря, поруч ліс та річка. Усе мені там подобаєтся. Але комарі  - реально задовбують. Підкажіть, які є засоби від цих  комах з перевіреною ефективність.

Комментарии (4)
Елена17 4 Марта 2023 #

Привіт. Я не знаю, не перевіряла, але говорять, що якщо поряд з домом посадити дерево волоський горіх, то комарів не буде. Начебто вони його бояться. Запах його їм не подобається. 

Пушкарева 4 Марта 2023 #

Дякую за відповідь. Це справді цікаво. Можна посаадити волоський горіх. Але ж поки він виросте, комарі та мошки на зїдять. Можна щось таке, що діє швидко та ефективно. Ну не знаю, може аромамасла якійсь чи ще щось таке.

Василий911 4 Марта 2023 #

Зайдіть на цей сайт - там дуже засобів від комарів  https://muholovki.com.ua/zashchita-ot-komarov/   Як звичанйих, класичних, типа спреїв від комарів, до досить цікавих приладів.

Один з них я там нещодавно купив. Це знищувач комах. Зовні він схожий на звичайну лампу. Ця лампа приваблює літаючих комах спеціальним спектром УФ-лампи. Як тільки комахи підлітають до неї та садяться, то гинуть від електричної напруги.

Й немає ніякого запаху, як від спреів. У нас дитина - алергік, тому ми й купили таку штуку.

Skovoroda 7 Марта 2023 #

В нашем хозяйстве мы сталкиваемся с проблемами которые можно решить только с помощью специальной техники. Заказываем очистку выгребной ямы два раза в год. Каждый раз за помощью обращаемся в "Минирент" https://stroy-zona.com.ua/mini-pogruzchiki-i-3-glavnyh-preimushhestva-kotorye-oni-dayut/. Всегда новые машины и качественно делают свою работу.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014