Свята в лютому

David69 12 Марта 2023

В Україні лютий сповнений святкових урочистостей і культурних традицій. Два головні свята, що відзначаються цього місяця, - День святого Валентина і Масляна.

День Святого Валентина, що відзначається 14 лютого, - це день, присвячений коханню і романтиці. Багато українців відзначають цей день, даруючи своїм коханим квіти, шоколадні цукерки та вітальні листівки. Останніми роками це свято стало більш популярним в Україні, особливо серед молодих людей, яким подобається обмінюватися невеликими знаками прихильності зі своїми коханими.

Масляна, також відома як Масляний тиждень або Масляний тиждень, - традиційне слов'янське свято, що відзначається в останній тиждень перед Великим постом. Масляна зазвичай припадає на кінець лютого - початок березня і є часом бенкетів і веселощів. Свято асоціюється з приходом весни та закінченням зими.

Під час Масляної українці готують і їдять млинці, які є символом сонця і тепла. Млинці традиційно готують на маслі, яйцях і молоці та подають зі сметаною, медом або варенням. Крім поїдання млинців, українці також беруть участь у різних заходах на свіжому повітрі, включно з катанням на санчатах, ковзанах та іграми.

Однією з найпопулярніших традицій Масляної в Україні є спорудження і спалювання опудала, відомого як "солом'яне опудало", яке символізує зиму. В останній день свята опудало підпалюють, а люди танцюють і співають навколо полум'я.

Загалом, лютий в Україні - це час святкування кохання та приходу весни. Якщо ти хочеш докладніше дізнатися про Свята у лютому, то можеш перейти за посиланням. Українці люблять проводити час із сім'єю та друзями, обмінюватися подарунками та їсти смачну їжу. Незалежно від того, відзначаєте ви День святого Валентина чи Масляну, у цю святкову пору року є багато цікавого.

Комментарии (2)
Тамара5213 11 Апреля 2023 #

Не тільки в лютому багато свят, які треба пам'ятати кожному.

Тамара5213 11 Апреля 2023 #

А хто не знає які саме є свята, можна дізнатися на сайті бібліотека гумореска https://gumoreska.in.ua/ тут багато нового для себе можна дізнатися з приводу свят, навіть в які дня святкують день ангела. Також на сайті можна знайти поздоровлення на свята, є різноманітна цікава література, навіть кого цікавить псалтир та молитви все це є на сайті Гумореска.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014