Справжній путівник для віруючої людини

Worklife 18 Января 21:58

Хочу знайти щось, що допоможе мені глибше зрозуміти власну віру мого народу та злиття духовності з повсякденністю. Може, у вас є рекомендації чи поради? Які єврейськи книги вам допомогли на шляху духовного розвитку?

Комментарии (3)
Worklife 18 Января 22:13 #

Вітаю! Раджу тобі звернутися до книги "Набуття Неба на Землі - 365 роздумів Ребе" https://judaica.dp.ua/uk/obretenie-neba-na-zemle . Ця книга - справжній скарб для віруючих, в якій ви знайдете глибокі роздуми, спрямовані на злиття духовності з повсякденним життям. Її можна придбати в онлайн магазині Judaica - онлайн магазин єврейських книг та атрибутики. Там ти зможеш вибрати книгу і отримати не тільки духовне насичення, але й підтримку у своєму духовному шляху. Бажаю тобі вдосталь поглибити свої знання та духовний розвиток!

OksanaOprush 30 Января 07:26 #

Я вам хочу сказати, що навіть не усі віруючі розуміють, хто такий Бог та не відчувають своєї чіткої ролі в цьому житті! А це так само є великою проблемою! 

TinaNa 31 Января 12:24 #

OksanaOprush:

Я вам хочу сказати, що навіть не усі віруючі розуміють, хто такий Бог та не відчувають своєї чіткої ролі в цьому житті! А це так само є великою проблемою! 

 Гадаю, ви праві на усі сто відсотків. Якось дивно, коли люди вірять в те, що до кінця не розуміють і навіть не знають сутності того, ким саме для них є Бог і де він взяв свій початок. Чому так століттями склалося - сама не знаю і маю бажання розібратись, бо я відношу себе до тих людей, що можуть та вміють аналізувати все навкруги і радше хочуть робити правильні висновки, а не заплутувати свою свідомість ще більше.... 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014