Купівля зоотоварів

Василий911 20 Апреля 2023

Вітаю. Я дуже люблю різних тварин. У мене вдома є два кота. Нещодавно я ще взяв з притулку кота. Хочу їм придбати щось корисне. Шукаю зоомагазин, де можна знайти якісні товари для тварин.Куди мені звернутися?

Комментарии (9)
Пушкарева 20 Апреля 2023 #

Вітаю. Я також дуже люблю різних тварин. Вдома у мене живе єнот, кіт, та два хом'яки. Все, що їм потрібно, я купую у перевіреному інтернет-магазині зоотоварів. Можу підказати куди вам варто звернутись.

Василий911 20 Апреля 2023 #

Я вже обшукався, чесно кажучи. Куди не зайду, то немає вибору, то ціни космічні, то по якості підозріло. А де ви купуєте? Що це за інтернет-магазин зоотоварів? Підкажете мені? Буду дуже вам вдячний.

Пушкарева 20 Апреля 2023 #

До вибору зоотоварів теж потрібно підходити відповідально. Купуючи для них корма, ласощі, вітаміни, обов'язко треба звертати увагу на те, щоб вони були якісними. Наші молодші друзі теж можуть зазнати отруєння, якщо товар неякісний або прострочений. Тому я раджу всім, у кого є домашні улюбленці, обирати інтернет-магазин зоотоварів "MasterZoo". Я довіряю йому вже більше двох років і купую товари для тварин https://masterzoo.ua/ua/ лише тут. Всі корма, вітаміни, тощо завжди якісні і свіжі. Також є дуже багато різних іграшок, нашийників. Для гри зунів та птиць є різні клітки. Для власників акваріумних рибок теж є дуже багато чого корисного. Весь вибір ви можете подивитися перейшовши за посиланням. Вам сподобається.

TinaNa 8 Мая 2023 #

Друзі, а хто равликів тримає? Їх можна у акваріумі вирощувати? 

OksanaOprush 9 Мая 2023 #

Друзі, а хто равликів тримає? Їх можна у акваріумі вирощувати? 

Насправді в цьому питанні завжди все було неоднозначно, адже все залежить від різновиду равликів, який у вас по тій чи іншій причині заселився у акваріумі по сусідству з рибками. Є такі равлики, що позитивно впливають на якість води у акваріумі та добре очищують її. Але є й інші равлики, які більше виступають у ролі паразитів і користі від таких ви точно не отримаєте! Почитайте цікаву статтю по темі https://zoosvit.info/ribki/ravliki-v-akvariumi-korist-ta-perestorogi.html і тоді вже для себе приймайте остаточне рішення. 

Bler 27 Сентября 2023 #

А мене ціквить корм для свійських тварин. Перш за все для курочок. Хочу розводити на другий рік.

Egorov 29 Сентября 2023 #

Ось каталог https://athcompany.ua/katalog/ компанії, що реалізує якісні добавки для тварин: курей, свиней, великої рогатої худоби. Зверніться сюди, щоб отримати якісну консультацію та допомогу. Корм вам підберуть та швидко доставлять по всій Україні. Сам тут продукцію замовляю, для мене то вигідна співпраця.

МОМО 29 Октября 2023 #

В принципі, спеціальних магазинів, в яких можна придбати зоотовари, сьогодні дуже багато. Тому не бачу проблеми в цьому.   

SashaS_5 29 Октября 2023 #

Справді, купити зоотовари сьогодні не складно. Але якщо у вас є домашня тварина, то ви повинні в першу чергу слідкувати за її харчуванням, адже це основа її здоров'я. Для свого кота я обираю найкращий корм від виробника Пуріна. Мому коту корм дуже смакує, він містить багато корисних вітамінів та мінералів, які потрібні кішці для здорового росту і розвитку. А на їх офіційному сайті, я читаю цікаву інформацію про домашніх тварин. Зокрема, в наступній статті https://www.purina.ua/articles/cats/kitten/welcoming/introducing-your-cat-to-other-pets піде мова про адаптацію кота з новою домашньою твариною

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014