Доставка здоровой еды

Alta 7 Июня 2023

Всем привет! Подскажите в Киеве хорошую доставку здорового питания на дом.

Комментарии (21)
Santal 7 Июня 2023 #

А ви не побували скористатися доставкою здорового харчування https://gastro-chef.com.ua/ Я після пологів замовляла там харчування, тому що хотіла швидше схуднути. Всі страви я вам скажу у доставки ГастроШеф дуже смачні та якісні. Досі іноді замовляю нам її із чоловіком, бо дуже смачно, а головне корисно. Так що якщо ви шукаєте щось подібне, то рекомендую вам саме цю доставку.

Alta 10 Августа 2023 #

Спасибо! Попробую у них заказать.

Борюсик 21 Августа 2023 #

Я вот никак не перейду на правильное питание, все лень замоврачиваться приготовлением пищи. Я сейчас вообще расслабился и взял себе упаковку замороженной пиццы https://mantinga.org/ru/catalog/119-sneki-pitstsi/ Теперь после работы прихожу - кидаю ее в печку, пока переоделся, ополоснулся, ужин готов. Пивка налил - и кайфую. Может это и есть для меня здоровое питания. Это же так здорово!

Egorov 23 Августа 2023 #

Така погода, що їсти не хочеться, а лише пити...

Tamillata 23 Августа 2023 #

Пити також треба та не лише воду. Ось такі сиропи для коктейлів https://dovbush.net/no-sugar-jam/ замовте, обов'язково спробуйте приготувати з ними смачні та корисні напої. Я від них в захваті. Це не лише смачно, а й дуже корисно. Гайда обирати на сайт.

DovbushTaras 17 Сентября 2023 #

Здорову їжу можна і в себе вдома готувати.... 

TinaNa 18 Сентября 2023 #

Здорову їжу можна і в себе вдома готувати.... 

Так само зараз зловила себе на такій думці і для цього не обов'язково завжди користуватись досить дорогими службами доставлення готової їжі. Просто потрібно мати в собі бажання щось смачне та корисне готувати. Я от сьогодні на вечерю буду готувати смачний салат з броколі https://ladyindress.com.ua/salat-z-brokoli-15-lehkyh-ta-smachnyh-retseptiv-na-kozhen-den/ . Маю гарний рецепт, який неодмінно хочу спробувати. 

SashaS_5 21 Сентября 2023 #

Всім привіт. Думаю, що всі розуміють важливість харчуватись правильно та різноманітно, тому я часто експериментую зі смаками та куштую нові для себе страви. Мені подобається ресторан мексиканської кухні Тако Тако https://tacotaco.lviv.ua/ у Львові. В закладі мені дуже подобаються їх тако, вони дуже ароматні та смачні. Можна замовити тако з начинкою на ваш смак, також доступна послуга замовлення їжі.

МОМО 29 Октября 2023 #

А я самостійно готую всю їжу для своєї сім'ї. Таким чином, я завжди впевнена в якості страв, які готую.

SashaS_5 30 Октября 2023 #

МОМО:

А я самостійно готую всю їжу для своєї сім'ї. Таким чином, я завжди впевнена в якості страв, які готую.

 Більшість жінкам доводиться щоденно готувати та годувати свою сім'ю. Мені не складно готувати а наоборот, подобається цей процес. Часто експериментую на кухні та готую страви за новими рецептами. На офіційному сайті торгової марки Торчин можна знайти рецепти смачних страв, зокрема пропоную приготувати хек запечений в духовці https://torchyn.ua/recipes/hek-zapechen-duhovci рецепт дуже простий та детальний. А готова страва виходить ароматною та смачною. 

Василий911 1 Ноября 2023 #

А в Харькове где еду на дом заказывать лучше?

Gorri 1 Ноября 2023 #

Очень вкусные супы и горячие блюда в Gastropub «ZORI» https://zori.ua/ Харькова можно заказать. Так много всего вкусного есть в меню: десерты, гарниры, соусы, суши, пицца. Все доступно по ценам и очень вкусно - рекомендую!

МОМО 2 Ноября 2023 #

А про харчування маленьких дітей, де можна прочитати? 

SashaS_5 3 Ноября 2023 #

МОМО:

А про харчування маленьких дітей, де можна прочитати? 

 Якщо чесно, то я віддаю перевагу тільки перевіреній експертній інформації, та надійним джерелам. На офіційному сайті компанії Нестле, можна прочитати чимало різної експертної інформації про розвиток, харчування та поведінку дітей. Ось офіційний сайт https://www.medical.nestlebaby.com.ua/prykhovani-realnosti-shcho-vplyvayut-na-vybir-i-povedinku-batkiv-vidnosno-kharchuvannya-dytyny , і посилання на статтю, яка розповідає про важливі перші 1000 днів у формуванні харчової поведінки у дітей. 

Панировка 1 Декабря 2023 #

А де заморожені напівфабрикати краще за все купувати?

Аппероль 1 Декабря 2023 #

Хочу вам порадити де можна купувати замоарожені напівфабрикати вигідно. Є такий виробник пельменів https://www.dobra-kukhnia.com.ua/pelmeni/ Добра Кухня з Ковелю. Ось в них багато чого є з подібних товарів. Я гадаю, що вам варто замовити пробну партію, скуштувати, а потім вже вирішувати - варто закуповувати великими партіями ці продукти чи ні.

TinaNa 4 Декабря 2023 #

Це дійсно круто, що є можливість замовляти якісні продукти в інтернеті

DovbushTaras 5 Декабря 2023 #

Це дійсно круто, що є можливість замовляти якісні продукти в інтернеті

Так воно і є. Зараз можна навіть фрукти так купувати 

OksanaOprush 6 Декабря 2023 #

Так воно і є. Зараз можна навіть фрукти так купувати 

А я вже так давно роблю)) І це реально максимально зручно! Тим більше в інтернеті вибір по екзотичним фруктам набагато цікавіший, аніж в наших супермаркетах, і якість їх на вищому рівні! Тому такі фруктові бокси замовляю доволі таки часто https://crazybox.com.ua/uk/ . Мені пакування фруктів дуже подобається! Гарна коробка і усі фрукти там знаходяться в індивідуальному захисті 

Lissa 21 Февраля 19:06 #

А хто знає, де в Дніпрі смачну піцу можна замовити?

Elennka 21 Февраля 19:12 #

Lissa:

А хто знає, де в Дніпрі смачну піцу можна замовити?

 Спробуйте замовити піцу в Monoпіца у Дніпрі https://dnipro.monopizza.com.ua/ Їхній вибір начинок дозволяє кожному знайти щось на свій смак - від традиційних до оригінальних поєднань смаків. Крім того, ресторан також пропонує цікаві акції та знижки для своїх клієнтів. Слідкуйте за їхніми оновленнями та новинами  або підписуйтесь на розсилку, щоб бути в курсі всіх можливостей отримати вашу улюблену піцу ще вигідніше.

Це місце, де я завжди можу розраховувати на якість і справжню увагу до клієнтів. 

Супер Маріо меню Monoпіца

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014