Торт з яблучним та сметанковим желе

Автор: gutka 29 Августа 2015
Торт з яблучним та сметанковим желе
Ніжна, повітряна структура вершкового желе, ароматний бісквіт в поєднанні з яблучним желе створили неповторний, чудовий смак десерту. Сподіваюся, Вам також сподобається!

Ингредиенты

  • масло вершкове 100 г.
  • цукор 100 г.
  • яйця 2 шт.
  • борошно пшеничне 130 г.
  • розпушувач тіста 10 г.
  • дрібка солі
  • для ябучного желе:
  • яблука (кисло-солодкі) 4-5 шт.
  • цукор 20 г.
  • желе фруктове (журавлинове або лимонне)
  • для сметанкового желе
  • сметана 400 мл.
  • пудра цукрова 70 г.
  • желатин швидкорозчинний
  • вода 60-70 мл.
  • крім того:
  • шоколад
  • ягоди
Підготувати форму для випічки:
- дно роз'ємної форми, діаметром 21 см., викласти папером для випічки, боки змастити маслом та присипати борошном.
Масло кімнатної температури збити з цукром за допомогою міксера.
Збиваючи додати по одному  яйця.
 Додати просіяне борошно разом з сіллю та розпушувачем. Тісто викласти у форму. Випікати при температурі 180 градусів. Готовий корж дістати та остудити.
Яблука почистити від шкірки, стерти на грубій терці, викласти до банячка і протушити  6-7 хвилин  з ложкою цукру на не великому вогні.
Далі вогонь збільшити і постійно помішуючи всипати пачку желе. Зняти з вогню, залишити аби вихололо.
На корж викласти яблучне желе. Поставити до холодильника.
Тим часом желатин розвести в 1/3 склянці кропу, вихолодити помішуючи. Сметану збити з пудрою, прикінці додати розведений желатин.
Боки форми загорнути фольгою. Сметану викласти на яблука, зверху торт прикрасити за бажанням тертим шоколадом та ягодами, поставити на 2 години на холод.
Готовий торт дістати з форми і декорувати за бажанням)
Смачного)
Начинку з яблук можна зробити подвійну використавши різнокольораве желе)))
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 29 Августа 2015
# 0

чого я така лінива до тортів?

konfairy 1 Сентября 2015
# +1

Бисквит классный получился!Торт  очень красивый и фото вкусное! 

gutka 1 Сентября 2015
# 0

спасибо)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014