Сирний пиріг з яблучною начинкою.

Автор: Oksana_sadova 23 Апреля 2017
Сирний пиріг з яблучною начинкою.
Пропоную приготувати дуже смачний сирний пиріг з яблучною начинкою.

Ингредиенты

  • Тісто:
  • масло 100 г.
  • цукор 50 г.
  • щіпотка солі
  • жовток 2 шт.
  • лимонний сік 1 ст.л.
  • пакетик ванільного цукру
  • пакетик розпушувача
  • борошно 170-190 г.
  • Начинка:
  • сир домашній 200г.
  • сметана (20%) 400г.
  • цукор 100 г.
  • молоко 100 мл.
  • яйця 2 шт
  • пакетик ванільного цукру
  • ваінльний пудинг 2 ст.л.
  • Яблочна прослойка:
  • яблука 1 кг.
  • цукор 3 ст.л.
  • лимонний сік 2 ст.л.
  • ванільний цукор 1 ст.л.
  • ванільний пудинг 1 пакетик
Змішати м'яке масло, цукор, ванільний цукор - збити добре.  
Змішати жовтки з сіллю і лимонним соком.З'єднати масло з жовтками. Додати просіяне борошно і розпушувач. 
Замісити тісто.
Розкачати і викласти тісто у  форму. 
Яблука почистити і натерти на крупній тертці і трохи віджати сік. Залити їх лимонним соком, додати цукор, цедру, ванілін і пудинг, все ретельно перемішати і    
відразу ж викласти на тісто. Розрівняти. Випікати 20 хвилин при 180, накривши форму фольгою. 
Збити сир, сметану і цукор до однорідної кремоподібної маси. Збити яйця з ванільним цукром, молоком,  пудингом. З'єднати обидві маси і перемішати. 
Після 20 хвилин випічки вилити на яблука молочну начинку і випікати ще 30-40 хвилин до готовності при 170 С.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 23 Апреля 2017
# 0

Ніжний пиріг! До речі, дуже гарний у тебе посуд(моя слабкість).

Oksana_sadova 23 Апреля 2017
# 0

Пиріг вийшов дуже смачний та ніжний  ДякуюПосуд це також моя слабкість

Zmeychka 30 Апреля 2017
# 0

Яблочный пирог с творогом просто не может быть невкусным!

Oksana_sadova 2 Мая 2017
# 0

richinna 8 Мая 2017
# 0

Смакота! зараз би хоч шматочок

Oksana_sadova 11 Мая 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014