У Києві відбулося свято здорової їжі «Best Food Fest & Health»

Автор: Ксюша 2 Ноября 2012
У Києві відбулося свято здорової їжі «Best Food Fest & Health»

Cправжнє свято смаку та гарного настрою - II Фестиваль Здорової Їжі «Best Food Fest & Health» відбулося 27 жовтня В НСК «Олімпійський». Свято, котре розгорнулося на трьох поверхах торкнулося усіх сфер здорового способу життя і перетворилося з фестивалю їжі на Фестиваль Здоров'я, а кількість людей, які відвідали фестиваль та ярмарок цього разу збільшилась до 3,000 чоловік.

Фірмовими італійськими стравами вражав гостей Стефано Антоніолі (шеф-кухар ресторанів  Avalon та Ministerium), а своїми неперевершеними десертами почастував гостей французький кухар Кевін Паньєр з готелю Fairmont. Своїми кулінарними секретами приготування козирних страв ділилися шеф-кухарі ресторанів Козирна Карта - Креп де Шин (Артем Ігнатов), China White (Олег Білоус), Тюбетейка (Едуард Собченко) та ресторан Кувшин (Трістан Арабулі).
Залишилися задоволені і найменші фанати здорової їжі. Малюки мали можливість взяти участь в кулінарних майстер-класах від EcoClub.ua та «Арт і Я», повправлятися в англійській зі школою Helen Doron, навчитися сервірувати стіл та багато іншого. Юних учасників чекали ігри, квести, мультфільми про охорону природи та багато розваг.
Викликали величезний інтерес і дві лекційні зони. Серед лекторів були дієтологи, спортсмени та інші експерти здорового способу життя. 
В рамках Фестивалю «Best Food Fest & Health» також пройшов і Ярмарок Здоров’я, який розташувався на першому поверсі НСК «Олімпійський». Ярмарок зібрав під одним дахом компанії-лідери в галузі органічних продуктів та еко-товарів. Тут можна було придбати  органічні фермерські продукти, косметику, побутову хімію, канцелярію з перероблених матеріалів, екологічні сувеніри, продегустувати і купити органічний чай, каву, хліб та багато інших еко-товарів. Вхід на ярмарок був безкоштовним.

 Інформація:

«Best Food Fest & Health» – Фестиваль  Здорової Їжі, Здоров'я та еко-тенденцій в Україні.

Це  свято здоров’я, смаку  та гарного настрою. Фестиваль покликаний навчити готувати правильну, смачну, а головне - корисну їжу. Під час фестивалю кожен гість має можливість відвідати майстер-класи кращих шеф-кухарів, дієтологів і психологів, дізнатися масу нового і корисного про їжу та здоровий спосіб життя. Вперше Фестиваль пройшов у Києві 3 та 4 березня 2012.  Сайт  фестивалю: http://bff.kiev.ua


Більше фото на сторінці Facebook: https://www.facebook.com/chef.com.ua

45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
west 2 Ноября 2012
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014