Риба в молочному соусі

Автор: richinna 6 Декабря 2015
Риба в молочному соусі
Надзвичайно ніжна риба з незвичайним смаком,  дуже смачна і соковита, з мінімальною кількістю інгредієнтів. 
Спробуйте, рекомендую! 
Я тушкувала товстолоба, але бажано взяти філе риби без кісток, мені просто не вистачило терпіння чекати )))))

Потрібно:

  • Риба(бажано філе) 0,5 кг
  • Приправа для риби 1 ст. л.
  • Сік лимону 1 ст. л.
  • Борошно кукурудзяне для паніровки риби
  • Цибуля 200 г
  • Борошно пшеничне 2 ст. л.
  • Молоко 0,5 л
До риби додати приправу та сік лимону, залишити маринуватися на 10-15 хвилин.
Кукурудзяне борошно просіяти в торбинку, біля 0,5 склянки.

Я завжди використовую мішечок для сухої паніровки,це зручно і борошно рівномірно розподіляється по продуктам.  
Зав'язати торбинку і потрусити з борошном і рибою.
Смажити рибу в олії на сковороді до скоринки. 
Скласти смажену рибу в каструлю мультиварки. Якщо риби багато для одного шару, то її потрібно буде перекласти шарами з цибулею.
Теж саме зробити з цибулею, порізати крупно  і запанірувати в пшеничному борошні.
На сковороді де смажилась риба,  смажити цибулю в борошні до появи приємного горіхового аромату борошна.
Викласти цибулю в мультиварку на рибу.
Залити гарячим молоком та включити програму "тушкування" 40 хвилин.
Слідкуйте за молочним соусом, він має уваритися, але має бути ніжної консистенції. 
Подавати рибу тушковану в молочному соусі гарячою, добре підходить рисовий гарнір






Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 10 Декабря 2015
# 0

Завжды боялась поєднувати рибу и молоко, але смак уявляю цієї страви

richinna 10 Декабря 2015
# 0

рибу і молоко можна,це оселедець з молоком не рекомендують

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014