Курячі шлунки в пиві і сметані з чорносливом

Автор: richinna 9 Августа 2014
Курячі шлунки в пиві і сметані з чорносливом

Захотілося якоїсь простенької страви і ось, бюджетний і дуже смачний варіант в якості підливи до будь-якого гарніру

Курячі шлунки- 1 кг
Цибуля- 0,5 кг
Чорнослив без кісточки -300г (якщо з кісточкою -500г)
Пиво- 300 мл
Сметана - 200 г
Сіль,перець.

Шлунки почистити,добре вимити та порізати на 2-3 частини.

Відварити у чистій воді 15 хвилин та злити воду.

В кастрюлю мультиварки влити 1 ст.л. олії, викласти шлунки та цибулю порізану напівкільцями.

Смажити курячі шлуночки з цибулею 10 хвилин, помішуючи.
Влити до курячих шлунків пиво та додати сметану, перемішати.
Включити програму "тушкування"- 1 година.
Чорнослив запарити в окропі на 15 хвилин, якщо чорнослив з кісточкою- видалити її.

Через пів години після того, як шлунки почали тушкуватися в пиві та сметані- додати сіль,перець та чорнослив.

Томити курячі шлунки з чорносливом ще 30 хвилин. 
Подавати тушковані курячі шлунки в пиві і сметані з чорносливом до Вашого улюбленого гарніру. 
Ті,хто не любить чорнослив може тушкувати шлунки тільки в сметані та пиві. Курячі шлуночки виходять дуже м'якими,ніжними та соковитими.
89

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 9 Августа 2014
# 0

Весьма скептически отношусь к шлункам , но уверена — приготовленные твоими руками — они вкуснющие

richinna 9 Августа 2014
# 0

сама первый раз в жизни готовила,но когда тушила домашнюю курочку всегда первым съедала желудочек. Нам желудочки понравились,просят еще!

Marsella 9 Августа 2014
# 0

За тебя, Иннушичек!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014