Гуль-ханум або манти "Розочки"

Автор: richinna 29 Марта 2017
Гуль-ханум або манти \
Красиві і смачні манти з найніжнішим тістом та надзвичайно яскравою і соковитою начинкою.
Спочатку потрібно замісити найсмачніше і найніжніше тісто,яке ніколи не підведе і легке в роботі. Дати йому відпочити.

Потрібно:

  • Гарбуз 300 г
  • Цибуля 100 г
  • Кріп 2 ст. л.
  • Фарш (свинина) 400 г
  • Черемша(або часник) 1/2 в'язочки
  • Сіль,перець,мускатний горіх за смаком
  • Вершкове масло 100 г
  • Олія 2 ст. л.
Гарбуз почистити та разом з цибулею подрібнити в блендері або натерти на тертушці з середніми вічками.
Додати гарбуз з цибулею до м'ясного фаршу, якщо кріп свіжий то подрібнити і теж додати. 
В мене кріп солений.
Все добре вимісити руками.
Черемшу мілко порізати або подрібнити 2-3 зубчики часнику.
Додати черемшу до фаршу та вимішати.
Тісто розділити на 4 частини. 
Кожну тонко розкачати в прямокутник або квадрат та нарізати довгі та широкі полоски.
Розкласти гарбузово-м'ясний фарш по всій довжні в середині тіста.
Зліпити в трубочку тісто з начинкою
з однієї сторони і злегка притиснути по всій довжині трубочки.
Зкрутити трубочку равликом,швом доверху.
Включити пароварку. В плоску тарілочку влити олію та макати кожну манту в олію викладаючи в пароварку.  
Готувати гуль-ханум в пароварці 40 хвилин.
Подавати гуль-ханум поливши вершковим маслом. 
Яскрава начинка за смаком не схожа на те,що в ній є гарбуз. Начинка має м'ясний і соковитий  смак.
Манти "Розочки" смакують гарячими з вершковим маслом. 
P.S. Пропоную додатково полити гуль-ханум соєвим соусом- виходить ще смачніше. 

Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 29 Марта 2017
# 0

! Воистину гуль-ханум! И ханум, которая готовит такие шедевры,  просто неперевершена гуль!

richinna 29 Марта 2017
# 0

Спасибо,Дорогая! я ради этого блюда фотоапарат отдолжила

SvetlanaAnikanova 29 Марта 2017
# 0

Ой,какая красота!.А я не умею манты делать.

richinna 29 Марта 2017
# 0

Способов лепки есть много,но главное это тонкое нежное тесто,сочная начинка и пароварка

Zmeychka 11 Апреля 2017
# 0

Цвет за счет тыквы такой нежный на главном фото! Очень красиво и несомненно вкусно!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014