Апельсинова настоянка з медом та імбирем

Автор: gutka 22 Января 2017
Апельсинова настоянка з медом та імбирем
Цей  сонячний, неймовірно ароматний та зігріваючий напій завжди готую в зимовий період. 

Ингредиенты

  • апельсини 5-6 шт.
  • спирт 200 мл.
  • мед рідкий 4 ст. л.
  • вода 400 мл.
  • імбир

Два апельсини добре вимити і облити гарячою водою.
Шкірку зняти ножем для чищення овочів. Шкірка не повина мати слідів білої плівки, інакше настоянка буде гірка!

Шкірку разом з імбирем (3-4 скибочки) помістити в скляний посуд. Залити спиртом (або горілкою — тоді співвідношення води і горілки буде 250 мл:500 мл) і залишити в прохолодному, темному місці протягом восьми днів.

Щодня настоянку струшувати!

Далі, коли мине вісім днів з 3-4  апельсинів видавити сік - має вийти 1 склянка (250 мл.) соку.
Саму настоянку процідити через сито.
Закип'ятіть воду, коли вода охолоне до 35-40 градусів змішати з медом.
Все змішати в літровій банці. Ще раз процідити і розлити в пляшки.
Подавати апельсинову настоянку з медом та імбирем добре охолоджену.
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 22 Января 2017
# 0

О, как я люблю апельсиновый сок! И все, что с апельсином тоже! Это должно быть очень вкусно! Главное, не передержать (из своего опыта)

gutka 22 Января 2017
# 0

міцний напій з апельсиновим ароматом)

richinna 22 Января 2017
# 0

а мне противопоказан алкоголь с цитрусовыми,жаль!
Фото очень солнечные!

gutka 22 Января 2017
# 0

дякую)

Ужин-за-полчаса 18 Октября 2017
# 0

Апельсиновый сок когда добавлять?

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014