Портобелло. Гігантські фаршировані шампіньйони під вершковим соусом.

Автор: ratatouille13 22 Мая 2017
Портобелло. Гігантські фаршировані шампіньйони під вершковим соусом.
Миємо портобелло 3 шт. Відділяємо ніжки від шапочок. Ніжки нарізаємо, також нарізаємо бланшировані помідори 2 шт, цибулю 1 шт, 4-5 зубчика часника, пучок петрушки, зеленої цибулі, жменьку свіжого шпинату.
Обсмажуємо цибуля та ніжки від грибів. Додаємо фарш, спеції, часник та гілочку тім'яну. Обсмажуємо. Далі помідори, шпинат. Обсмажуємо. Потім зелень, прованські трави, приправа до овочів. І випарюємо до готовності. Начинка готова.
Натираємо сир (моцарелла, або інший), нарізаємо сир з пліснявою кубиками (не обов'язково).
Начиняємо шапочки грибів начинкою та сиром з пліснявою. Зверху притрушуємо моцареллою.
І в духовку на 25-30 хвилин під 180 градусів.
Готуємо вершковий соус. 1 ст ложка масла, 1 ст ложка муки, молоко до потрібної густини та спеції до смаку.
Смачного!
0

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014