Рибні котлети- смачні секрети

Автор: richinna 31 Августа 2015
Рибні котлети- смачні секрети
Рибні котлети- страва на любителя, але якщо Ви візьмете до уваги мої поради,то Ваші рибні котлети, смачні,ніжні,соковиті, сподобаються всім і не кожен одразу здогадається,що в котлетах є риба.

Потрібно:

  • Фарш рибний 300 г
  • Фарш свиний 200 г
  • Цибуля 100 г
  • Часник 1 зубчик
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль,перець за смаком
  • Сметана 2 ст. л.
  • Манка 2 ст. л.
  • Жирова сітка(свиняча) замочена та вимита
Рибу перекрутити на фарш. В мене філе річкового окуня,я перебила в блендері.
Якщо риба кістлява,то ніж м'ясорубки має їх зібрати,блендер ні!
До рибного фаршу додати свинячий фарш,(він зробить котлети з риби соковитими)  сіль,перець(можна замінити приправою для риби,але приправа посилить риб'ячий смак), подрібнену цибулю,видавити часник(він теж приглуушить смак риби), обов'язково додати яйце(або жовток а білок збити в стійку  піну і ввести в кінці замісу фаршу).
Також додати сметану,можна замінити вершками та манку.
Не додавайте до фаршу білий хліб чи батон,це "заб'є" котлети, а манка і сметана зробить їх ніжними.
Все добре вимішати та дати фаршу для рибних котлет настоятися 10 хвилин.
Жирову свинячу сітку потрібно заздалегідь підготувати.  Дивіться в пікнік-тарілці. 
Доречі, такі рибні котлети можна готувати на мангалі.
Сформувати з рибно-м'ясного фаршу котлети любої форми та загорнути в жирову сітку.
Рибні котлети запечені в духовці або аерогрилі набагато корисніші ніж смажені на пательні, але є небезпека їх пересушити,тому тут на поміч прийде жирова сітка. А також вони не пригорять,не прилипнуть та не потрібна додаткова паніровка.
Котлети з риби запікати в духовці на верхньому та нижньому нагрів при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. 
Викласти готові запечені котлети на паперові рушники,щоб забрати зайвий жир.
Подавати рибні ніжні,соковиті та пухкі котлети з духовки в жировій сітці,можна тільки з овочами, або рисом та салатом, або просто з соусом та ...... за Вашим смаком
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 1 Сентября 2015
# 0

Иннушик, твоя идея с сеткой просто золотая! Я раньше на неё искоса поглядывала на рынке. А теперь прикупаю вместе с мяском-салом. Котлетки без булочки совсем, я смотрю. Попробую щучьи так сделать

richinna 1 Сентября 2015
# 0

Вместо булочки- манка и сметана, и обязательно свиной фарш добавь! если она не жирная можно 50/50, и к щуке можно больше чесночка)))))))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014