Овочево-томатний суп-пюре

Автор: richinna 9 Сентября 2014
Овочево-томатний суп-пюре
Запашний суп-пюре з лимонно-оливковими сухариками.
Частина овочів запікається під грилем, 
а частина вариться.
Рекомендую!

Для супу-пюре на 4 порції:

  • Кабачок молодий(середній) 1 шт.
  • Картопля 2-3 шт.
  • Морква 1-2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Часник 1 головка
  • Цибуля(середня) 1 шт
  • Помідори 500 г
Цибулю та часник почистити, 
цибулю порізати,
викласти на фольгу,
посолити сіллю з травами 
та полити олією.

Кабачки,картоплю та моркву почистити,
порізати та поставити варити 
у 2-х літрах води.
Томати,перець та часник з цибулею 
запекти під грилем 20 хвилин.
Помідори та перець очистити від шкірки.
Запечені овочі додати в каструлю до зварених овочів 
та перебити ногою блендера до однорідної консистенції.

Поставити на вогонь та
ще раз закип'ятити.

Для лимонно-оливкових сухариків:

  • Свіжий хліб(білий чи сірий) 1/2 бух.
  • Оливкова олія 3 ст.л
  • Сік лимону 1 ст.л.
  • Сіль з італійськими травами
  • цукор 1/2 ч.л.
Хліб порізати кубиками. 
Лимонний сік збити з цукром та скропити ним хліб,дати просочитися.
На дно дека вилити олію, висипати кубики хліба посолити та перемішати, щоб олія просочила хліб.
Запікати 7 хвилин під грилем, декілька разів підкидаючи.
Сухарики мають бути з хрусткою скоринкою та м'якими в середині.
Посипати томатно-овочевий суп-пюре  сухариками та базиліком.
Смачного!
60

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 9 Сентября 2014
# 0

Эх, горяченького отведала бы.. А гренки как кстати! ММмм

richinna 9 Сентября 2014
# 0

Сваргань,не поленись,30 мин. работы а запах вкуснятины на всю квартиру,я ароматом этого супчика своих на выходных разбудила,правда ближе к обеду

richinna 9 Сентября 2014
# 0

а сегодня у меня- мясная соляночка

forum 9 Сентября 2014
# 0

Попробуйте делать сухарики из тостового хлеба.. (у нас "львовский")... сахара в нем достаточно, используем как в супы так и в салат Цезарь.

richinna 10 Сентября 2014
# 0

Обычно сухарики делаю из того хлеба,что есть в доме! Но с тобой согласна,т.к. из такого хлеба они получаются очень нежными и воздушными

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014