Теплий салат-гарнір з буряка

Автор: richinna 22 Октября 2016
Теплий салат-гарнір з буряка
Смачний теплий салат-гарнір з буряка, який добре підходить до м'яса, риби та птиці як гарнір-салат, а також смакує як самостійна страва.

Потрібно:

  • Буряк (мілкий) 1 кг
  • Бальзамічний оцет 3 ст. л.
  • Олія соняшникова нерафінована 3 ст. л.
  • Майоран сушений 1 ч.л.
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців, духмяний перець(мелений) за смаком
  • Майоран сушений 1 ч.л.
  • Бринза овеча 100 г
Бурячки добре вимити щіткою та викласти на фольгу блискучою стороною до буряків,загорнути у фольгу та запікати в духовці 30-40 хвилин до готовності. 
Почистити бурячки та порізати на 2-4-6 частин.
Додати до запечених буряків олію (можна взяти оливкову) та бальзамічний оцет,перемішати.
Посипати буряк майораном, сумішшю та духм'яним перецем.
Посолити бурячки адигейською сіллю.
Все добре вимішати і залишити салат-гарнір на 5 хвилин.
Подавати теплий салат-гарнір з буряка посипавши овечою бринзою. 








Смачного!
рецепт на конкурс для ТМ "Жменька"
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 22 Октября 2016
# 0

Супер, бурячки це моя тема, дуже корисно для здоров'я)))

richinna 22 Октября 2016
# 0

Саме так,дякую!

Oksana_sadova 22 Октября 2016
# 0

Дуже люблю страви з бурячками, смачно та дуже корисно

richinna 22 Октября 2016
# 0

ми з чоловіком теж обожнюємо салати з буряка

Ксюша 22 Октября 2016
# 0

Какой бейби-бурячок 
А что вне конкурса?

richinna 22 Октября 2016
# 0

Ага,это такой уродил в супермаркете
На конкурс у меня еще будут рецепты Это же простой,но очень вкусный и полезный салат-гарнир хотя я не против,можно и на конкурс

Ксюша 22 Октября 2016
# 0

Дякую 

Zmeychka 24 Октября 2016
# 0

Хороший салат!  

richinna 25 Октября 2016
# 0

Дякую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014