Паста з тунцем і корицею

Автор: richinna 21 Сентября 2017
Паста з тунцем і корицею
Для приготування смачної пасти з цікавим відтінком смаку і аромату, потрібно зовсім небагато... та готується просто в сковороді без проблем.

Потрібно на 3 порції:

  • Паста 250 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Оливкова олія 1 ст. л.
  • Тунець в олії з чилі 1б. -180 г
  • Каперси 1 ст. л.
  • Томати 200 г
  • Лайм-міні 2 шт.
  • Паличка кориці 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Пармезан,базилік за смаком
  • Вода 750 мл
Все підготуйте для приготування пасти. 
Цибулю поріжте мілким кубиком, томати крупнішим. Лайм розріжте навпіл. Відкрийте тунець та злийте олію на велику і широку сковороду, в якій будете готувати пасту,додайте оливкову олію. 
Поставте сковороду на повільний вогонь та додайте цибулю. Через хвилину всипте в сковороду суху пасту, додайте каперси.
Додайте до пасти томати, лайм та корицю (паличку можна замінити 1/3 ч.л. меленої) 

Додайте до сковороди тунець, сіль, влийте воду та перемішайте. Дайте закипіти на великому вогні, зменшіть вогонь та накрийте кришкою. 

Готувати пасту з твердих сортів пшениці в соусі потрібно до стану "аль денте". 
Подавати пасту в соусі  з тунцем, томатами, каперсами, лаймом та корицею... гарячою посипавши базиліком та пармезаном. 

Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 21 Сентября 2017
# 0

Як мені подобається твої пасти у сковороді! Просто супер! До речі, я теж люблю "бантики".

richinna 27 Сентября 2017
# 0

Oksana_sadova 23 Сентября 2017
# 0

Пасту  з корицею, ще не пробувала

richinna 27 Сентября 2017
# 0

це смачно,як із маринованими помідорами

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014