Кокосове печиво "Хвилинка"

Автор: richinna 8 Апреля 2016
Кокосове печиво \
Є рецепти,які хочеться опублікувати "вже,і ще на вчора"))) Якщо Ви любите кокос,як я,цей рецепт для Вас!
 Неймовірно ароматне,смачне і швидке печиво,яке готується максимум 10 хвилин, при цьому 1-2-3 хвилини випікається (залежить від духовки)! 
Рекомендую випікати це печиво пізно ввечері або зранку перед роботою,тому що воно ще має вистоятися і дозріти.

Потрібно:

  • Горіх грецький або за смаком 1/2 скл.
  • Родзинки 1 ст. л.
  • Шоколад 35 г
  • Стружка кокосова 75 г
  • Білок яєчний 2 шт.
  • Цукрова пудра 2/3 скл.
  • Сік лимону 3-5 крапель
Розігріти духовку до максимальної температури!!! В мене макс.230 град.,тому моє печиво випікалося 2,5 хвилини, при температурі 260 град. печиво випікається 1 хвилину.
Шоколад( в мене дропси і білий натертий), родзинки,мелений горіх і кокосову стружку перемішати.
В курячий білок додати сік лимону.
Взбити міксером 2-3 хвилини, додати цукрову пудру і збивати до стійкої піни.
Додати до збитих білків горіхово-кокосово-шоколадну суміш, та легенько вимішати.
Застелити деко фольгою,блискучою стороною догори. 
На деко формуючи печиво викладати тісто приблизно по 1 ст.л.(без верху) легенько приплюснути зверху.
Випікати в добре розігрітій духовці при 270-260 град. 1(одну) хвилину, при 230 град. 2-3 хвилини. 
Як тільки печиво почне рум'янитися по краю,  одразу виключити духовку і залишити печиво в духовці,не відкривати!!!
Кокосове печиво стане рівномірного кольору через деякий час.
В гарячій духовці печиво само дійде до потрібного стану, як мінімум кокосовому печиву потрібно вистоятися 3-4 години.
Я не любитель пекти печиво, але це кокосове печиво я печу і буду пекти із задоволенням! 

Ну і експерементувати,як завжди))) 






Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 8 Апреля 2016
# 0

Ніжне печиво 

richinna 8 Апреля 2016
# 0

Сегодня уже двойную порцию сделала по-заказу)))))) Чувствую,не скоро надоест,сама бы ела каждый день

konfairy 9 Апреля 2016
# 0

И я!!! Обожаю кокосовую стружку

richinna 14 Апреля 2016
# 0

gutka 10 Апреля 2016
# 0

Дуже  смачний склад печива.

richinna 10 Апреля 2016
# 0

Так,печиво суперове! Але тепер думаю,що з жовтками робити?

Zmeychka 13 Апреля 2016
# 0

Кокос — моя слабость! В КК! Спасибо!

richinna 14 Апреля 2016
# 0

и моя, и дочки!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014