Картопля з рибою, запечені під вершковим соусом

Автор: Rina 11 Апреля 2017
Картопля з рибою, запечені під вершковим соусом
Дуже ніжний смак.
Моя улюблена страва)

Ингредиенты

  • Картопля 1 кг.
  • Риба Хек(крупна або середня) 1 шт.
  • Вершки(я готую з домашніми) 200-300 мл.
  • Яйця курячі 2-3 шт.
  • Олія (соняшникова або оливкова)
  • Сіль, спеції
Чистимо картоплю і ріжемо на тоненькі пластини.
Потім добре перемішуємо з олією, сіллю та спеціями.
(Мені зручно робити це в закритій каструлі.)
З риби виймаємо хребет і видаляємо плавники та нутрощі.
Кісток майже немає.
Ріжемо на шматочки і солимо.
Вершки збиваємо з яйцями до однорідної маси.
У форму для запікання викладаємо картоплю, потім рибу і заливаємо вершковою масою.

Запікаємо в духовці до готовності (хвилин 40) при температурі 200°С.

Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 13 Апреля 2017
# +1

Обожаю такие рецепты, всё готовится практически само собой, а вкуснотища неописуемая!

Zmeychka 14 Апреля 2017
# +1

Очень вкусное блюдо! Давненько я ничего подобного не готовила... 

Rina 21 Апреля 2017
# 0

Дякую) В цю страву можна закохатись з першого разу, а якщо ще й в поєднанні з білим вином

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014