Закута капуста

Автор: Оляz 24 Мая 2014
Закута капуста

1 капустина,

12 яєць,

3 черстві несолодкі булочки,

100 г масла,

1-2 ст. ложки сухарів,

зелень петрушки, часник за бажанням, сіль, перець до смаку.

Соус:

2-3 цибулини,

200 г сметани,

кефіру або квасного молока,

2 ст. ложки борошна,

сіль, перець, цитриновий сік.

Капусту запарюємо, як на голубці, і обережно зрізаємо з листків товсті частини. Капустяне листя сортуємо за розміром (велике, середнє і найменше). Жовтки присолюємо і додаємо до масла, який розтираємо в макітрі. Намочену в молоці чи воді булку відтискаємо, і розтираємо разом з масою. Додаємо сухарі, дрібно посічену зелень петрушки, часник, сіль, перець, збиті на густу піну білки і все легко перемішуємо.

Беремо найбільший листок капусти і розподіляємо по ньому ложку маси. Зверху кладемо середній листок і кладемо вже меншу кількість маси. Накриваємо це найменшим листочком, змащеним невеликою кількістю маси. Листочки скручуємо так, щоби маса не виходила за краї рулету.

Капустяні рулетики складаємо до гусятниці і заливаємо частиною цибулевого соусу. На дно гусятниці обов'язково покласти шар капустяного листя. Ставимо у нагріту піч. Готуємо на слабкому вогні близько 1,5 год.

55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014