Салатик з серцем

Автор: Оляz 28 Мая 2014
Салатик з серцем

Інгредієнти:
Свиняче серце - 3 шт.,
Яйця - 6 шт.,
Цибуля - 2 середніх шт.,
Солодкий перець - 1 шт.,
Сир твердий - 200 гр.

Зелень,
Сіль та перець - до смаку

Рекомендується його ретельно промити, покласти в холодну підсолену воду, довести воду до кипіння і перший бульйон злити. Варити серце доведеться довго, щоб після, серце в салаті було вже набагато м'якше. Не забуваємо додати лавровий листочок, перець чи інші спеції.
Відварюємо свиняче серце в підсоленій воді до готовності і даємо йому повністю схолонути.

Нарізаємо охолоджене серце  соломкою.

Ріпчасту цибулю чистимо й ріжемо півкільцями

Відварюємо яйця й нарізаємо соломкою тільки білки

Сир твердий нарізаємо соломкою

Солодкий перець нарізаємо соломкою

Всі інгредієнти змішуємо й заправляємо майонезом. При необхідності досолюємо.

80

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
snv71 28 Мая 2014
# +1

Обожаю салатики с сердца. Есть много вариантов, Ваш тоже хорош. .

Оляz 29 Мая 2014
# 0

спасибі

Marsella 12 Июня 2014
# 0

Не понравился, увы. Прошу простить, мое мнение — это не вкусно.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014