Крабовий салат з кукурудзою

Автор: Оляz 24 Мая 2014
Крабовий салат з кукурудзою

Кукурудза консервована - 1 банка

Палички крабові заморожені - 400 грам

Яйця курячі - 5 штук

Сирок плавлений - 2 штуки

Цибуля ріпчаста -1 штука


Майонез - за смаком

сіль, перець - за смаком

1) готуємо яйця.

Викладаємо яйця в середню каструлю і заливаємо звичайною холодною водою так, щоб вона повністю покривала компонент. Ставимо ємність на середній вогонь. Коли яйця закиплять, варимо їх круто протягом10 хвилин. Відразу ж після цього вимикаємо конфорку, а каструлю ставимо під струмінь холодної води. 

2) готуємо консервовану кукурудзу.

Скориставшись консервним ножем, відкриваємо банку з кукурудзою і обережно зливаємо з неї рідину. Сам інгредієнт висипаємо на друшляк.

3) готуємо крабові палички.

Заморожені крабові палички викладаємо в чисту тарілку і на час залишаємо осторонь доходити до кімнатної температури. Коли компонент повністю розморозиться, знімаємо з нього захисну плівку і кладемо на обробну дошку і ріжемо кубиками.

4) готуємо плавлений сирок

Знімаємо обгортку і ріжемо кубиками
 
5) ріжемо ріпчасту цибулю на кубики
 
Висипаємо все миску  скориставшись столовою ложкою, ретельно все перемішуємо з майонезом до утворення однорідної маси. Все, салат готовий! Для прекраси дрібно нарізати зелену цибульку і посипати зверху.

 

50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014