Пиріг з яблуками (швидкий)

Автор: gutka 21 Августа 2015
Пиріг з яблуками (швидкий)
Дуже швидкий  у приготувані та смачний пиріг з яблуками.

Ингредиенты

  • тісто листкове 250 г.
  • масло вершкове 20 г.
  • цукор 60 г.
  • яблука 3 шт.
  • кориця мелена 0,5 ч.л.
  • яйця курячі 1 шт.
  • вершки 20 мл.
Підготувати яблука — помити, почистити та порізати дольками.
Масло з цукром розтопити на сковороді.
Додати яблука, корицю та слегка обсмажити їх.
Тісто розморозити. Слегка розкатати качалкою на папері для випічки та викласти у форму (у мене 20 на 20 см.).
На тісто викласти яблука.
Залити заливкою із збитого яйця та сметани.
Випікати при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
Готовий пиріг я притрусила цукровою пудрою.
За рецепт дякую Олесі (a-lesa).
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014