Сирні рогалики

Автор: Oksana_sadova 6 Февраля 2017
Сирні рогалики
Я сама не очікувала, що це настільки смачно!
Тісто виходить дуже ніжним, і просто тане в роті.

Ингредиенты

  • борошно 2 стакан(-a, -ов)
  • сир твердий 400 г.
  • сіль за смаком
  • розпушувач тіста 2 ч.л.
  • вершкове масло 50 г.
  • сметана 200 мл.
  • жовток 2 шт.
Сир натерти на грубій  терці.
Відкласти 250 г для тіста. У сир для тіста додати сметану.   
Потім всипаємо борошно з розпушувачем і додаємо розм'якшене вершкове масло .
Замісити еластичне тісто. Розділити на дві рівні частини.  На присипану  борошном поверхню розкачати кожну з двох частин тіста, нарізати кожну з них на частини. На кожен трикутник тіста викласти  натертий сир. Звертаємо наші трикутнички в рулетики, отримуємо рогалики.   
Викладаємо на деко застелене пергаментом, змащуємо рогалики збитим жовтком. 
Випікаємо в розігрітій духовці до 220 гр. протягом 15 хвилин. 
Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 6 Февраля 2017
# 0

Беру у КК! Це ж і до кави смачно,...і до пива!

Oksana_sadova 6 Февраля 2017
# 0

Дякую,ЖеняМені дуже смакувало з кавою

richinna 6 Февраля 2017
# 0

Не знаю,як Вам з кавою?..я її не вмію пити з чимось а от до фрунцузького цибулевого супу,такі рогалики обожнюю

konfairy 6 Февраля 2017
# 0

І до пива! Іннуш, я п'ю міцну чорну каву  і з тістечками (великим шматком торту), і з бутерами, і з сиром — взагалі з усім, можна і без нічого, але великими чашками у великій кількості! Мабуть, Оксана теж, бо вона з "кавового" міста.

richinna 6 Февраля 2017
# 0

а як же безвуглеводна дієта? я п'ю теж міцну каву з гейзера, але її там 1 ковток на порцію... як ще нею щось можна запити...хіба коньяк?)))

konfairy 6 Февраля 2017
# +1

Так отож після кави і сиджу! А без кави у нас в Конотопі метла не так швидко літає!

richinna 6 Февраля 2017
# 0

Oksana_sadova 7 Февраля 2017
# 0

Zmeychka 10 Марта 2017
# 0

Oksana_sadova 7 Февраля 2017
# 0

Я першу каву вживаю без нічого, а от другу і т.д. на роботі можу з канапкою чи  шматочком сиру

Zmeychka 10 Марта 2017
# 0

Кроме меня на сайте ещё кофеманы есть!  Я без крепкого черного кофе без сахара день не начинаю: пока не выпью, хожу как зомби

Рогалики замечательные, Оксаночка! У меня, кстати, тоже первая мысль проскочила, что они к кофе отлично подойдут

Oksana_sadova 10 Марта 2017
# 0

Дякую,ЯнаЗ кавою  вони дуже смакують

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014