Індиче крило в ямайській приправі

Автор: richinna 29 Августа 2016
Індиче крило в ямайській приправі
Соковите індиче крило замариноване та запечене в ямайській приправі-маринаді. 
Дуже смачно,особливо з теплим овочевим салатом-гарніром.

Потрібно для ямайської приправи:

  • Цибуля меньша 1/2 головки
  • Тім'ян 2 ч.л.
  • Мускатний горіх (натертий) 1/2 ч.л.
  • Кориця 1/2 ч.л.
  • Гвоздика мелена 1/8 ч.л.
  • Перець духмяний мелений 1/8 ч.л.
  • Перець чілі 1/6 ч.л.
  • Оцет( малиновий) 3 ст. л.
  • Оливкова олія 1 ст. л.
  • Часник 1 зубчик
  • Соєвий соус 1 ст. л.
  • Сіль 1 ч.л.
Всі інгредієнти для ямайської приправи скласти в чашу блендера. За рецептом до приправи-маринаду йде зелена цибуля,в мене зеленої не було,тому я взяла ріпчасту. Та оцет 5-6%, я взяла малиновий,якій надав індичці неабиякого аромату і смаку.
Все подрібнити в блендері до кашоподібного стану.
Індиче крило надрізати ножем по шкірі з обох боків та злегка відбити тендерейзером.
Скласти індиче крило, в мене вагою 1,2 кг, в пакет або рукав для запікання.
Залити індиче крило ямайською приправою-маринадом.
Зав'язати пакет та залишити індиче крило маринуватися в холодильнику,періодично перевертаючи рукав для запікання з індичкою. 
Маринувати 2-3 години.
Викласти індиче крило в пакеті для запікання в розігріту до 200 град. духовку. 
Я ще запікала одразу овочі для салату-гарніру. 

Через годину розрізати рукав та зміряти температуру в середині індичого крила, температура відповідно до таблиці з інтернету,  має бути +- 75 градусів, а після 10-ти хвилинного відпочинку +- 82 град. 
Температура до відпочинку # Температура після відпочинку (приблизна)
Яловичина, ТЕЛЯТИНА, БАРАНИНА
З кров'ю (Rare) 52-55 # 58,
Середня прожарка з кров'ю (Medium rare) 55-60 # 63,
Середня прожарка (Medium) 60-65 # 70,
Повна прожарка (Well done) 70 # 75;
СВИНИНА Середня прожарка (Medium) 60-65 # 70,
  Повна прожарка (Well done) 70 # 75;
КУРКА, ИНДЕЙКА Запечена цілком 72-75 # 82,
Грудка 68-70 # 75,
Стегенця, крила 75 # 82;
КАЧКА, ГУСАК Запечена цілком 68-70 # 75,
Грудка (Середня прожарка) 60-65 # 70;
Фарш Курка, індичка 67 # 73,
Яловичина, баранина, телятина, свинина 65 # 70;
РИБА 60 # 63 град.
Ароматне,соковите та запашне індиче крило запечене в ямайській приправі. 







Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 29 Августа 2016
# 0

А чого ти раптом російською забалакала ?
Ямайська приправа просто ульотна 

richinna 30 Августа 2016
# +1

це мені лінь було перекладати таблицю з  інтернету Виправила 
Щодо приправи-ти права!

Ксюша 30 Августа 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014