Запечена цвітна капуста з сиром пармезан та зернятами соняшника

Автор: gutka 19 Июня 2015
Запечена цвітна капуста з сиром пармезан та зернятами соняшника
Хочу поділитись з Вами своєю улюбленою стравою із цвітної капусти: чудовий смак та аромат.  Таким чином можна також приготувати капусту броколі.
Страви із цвітної капусти рекомендують включати в раціон харчування людям, які страждають захворюваннями шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура і печінки.

Ингредиенты

  • цвітна капуста 700-800 г.
  • пармезан 25-30 г.
  • яйця 1-2 шт
  • зернята соняшника 2-3 ст. л.
  • зелень кропу
  • сіль, перець за смаком
  • олія рослинна 1 ст. л.
Капусту відварити, до води додати по ложці цукру та солі, приблизно 8-10 хвилин. Розібрати на суцвіття або порізати (як у мене на фото). Дно вогнетривкої форми змастити олією і викласти подрібнену капусту.
Залити збитим яйцем. Зверху притрусити тертим сиром та зернятами.  ( При бажанні, замість сиру Пармезан чи Грана Падано, можна використовувати майже будь-який сир, але смак буде менш насиченим).
Запікати у духовці при температурі 190 градусів ~20 хвилин. Готову запіканку посипати подрібненим укропом.
Відразу подавати до столу, смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
25092010 19 Июня 2015
# 0

Супер. Це те, що я обожнюю!!!

gutka 19 Июня 2015
# 0

дякую, я також люблю цвітну капусту)

Marsella 21 Июня 2015
# +1

 — Смачно!

gutka 22 Июня 2015
# 0

дякую)

Ksubob 22 Июня 2015
# +1

Супер — рецепт. Очень вкусно. 

gutka 22 Июня 2015
# 0

Дякую))

Ксюша 22 Июня 2015
# +1

Как же я люблю такую простую и вкусную еду 

gutka 24 Июня 2015
# 0

я також)

nata0225 24 Июля 2015
# +2


Мені дуже сподобалось, дякую!

gutka 24 Июля 2015
# 0

дякую за фотозвіт, нам також смакує ця страва)))))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014