"Спіралька" - гострий салат з кабачків

Автор: GMalyhina 18 Сентября 2015
\
Салат із ніжного кабачка з гострим соусом.

Ингредиенты

  • Мед 1 ч.л.
  • Кріп 10 г.
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Морква 1 шт.
  • Базилік 10 г.
  • Кабачок 2 шт.
  • Петрушка 5 г.
  • Оцет яблучний 1 ч.л.
  • Олія соняшникова 2 ст. л.
  • Перець болгарський 1 шт.
ГОТУЄМО ІНГРЕДІЄНТИ
1. Кабачки помити, почистити і нарізати тонкими скибками.
2. Додати сіль, перемішати і залишити на 20 хвилин.
3. Моркву натерти на дрібній тертці в окрему посудину.
4. Перець очистити від насіння і нарізати тонкими скибками.
5. Видавити часник в окрему тарілку.
6. Зелень дрібно нарізати в окремий посуд.
ГОТУЄМО СОУС
7. В окремому посуді змішати соняшникову олію, мед, яблучний оцет і часник.
ГОТУЄМО БЛЮДО
8. Злити сік з кабачків.
9. Додати до кабачків перець і моркву.
10. Додати соус і гарно перемішати.
11. Додати зелень.
ГОТОВО!
0

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014