Мариновані помідори черрі

Автор: Oksana_sadova 21 Сентября 2017
Мариновані помідори черрі
Смачно та швидко)))

Ингредиенты

  • оливкова олія — 30мл.
  • перець чорний мелений — 1ч.л.
  • помідори черрі — 250г.
  • цукор — 1 ч.л.
  • сіль — 1 щіпка
  • оцет бальзамічний темний — 1 ч.л.
  • часник(зубці) — 6шт.
Помідори відділити від гілочок і сполоснути під проточною водою.

У невелику каструлю викладаємо помідори та додаємо до них бальзамічний оцет, цукор, сіль, чорний перець мелений, оливкову олію. Залишаємо на 20 хвилин.
Потім каструлю з помідорами поставимо на середній вогонь і готуємо хвилин 10. Шкірочка на помідорах повинна луснути, але самі помідори повинні зберігати форму.
За цей час чистимо часник та кладемо на дно підготовленої банки.
У підготовлену банку викладаємо гарячі помідори черрі, все заливаємо соусом.
Подавати можна гарячими як закуску або зберігати в холодильнику.
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 21 Сентября 2017
# 0

А я в цьому році без черрі. Чомусь не вродили. Інші крупні досі є, а черрі немає. Рецепт цікавий, таким чином ніколи не готувала.

Oksana_sadova 23 Сентября 2017
# 0

Дякую

konfairy 21 Сентября 2017
# 0

У нас зараз грибна пора, але спробую, бо дуже цікавий соус і приготування теж Уявляю: помидоркою закусити, а соус хлібом самопеченим вимазати!

Oksana_sadova 23 Сентября 2017
# 0

Це дуже смачно

richinna 21 Сентября 2017
# 0

Цікавий рецепт, треба спробувати

Oksana_sadova 23 Сентября 2017
# 0

Інночка, думаю, що сподобається, бо це дуже смачно Мені вони навіть теплі засмакували)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014