М'ясо по-французьки з лечо

Автор: Oksana_sadova 14 Марта 2017
М'ясо по-французьки з лечо
Я використовувала своє лечо https://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/lecho-9265.html

Ингредиенты

  • свинина
  • майонез,сметана та гірчиця
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • лечо
  • твердий сир
Спочатку свинячий карбонад нарізати шматочками, відбити кожен шматок. Посолити, поперчити з двох сторін.
Змастити з двох сторін сметаною з гірчицею + трошечки  майонезу (можна просто майонезом).  Потім треба дати постояти промаринуватися  години дві. 
Викладаємо м'ясо на папір для випічки на деко.   
Зверху лечо та 
на лечо знову намазуємо майонез або сметану з гірчицею.  Запікаємо в духовці десь годину при температурі 190 градусів ... до готовності. 
Потім дістаємо м'ясо, посипаємо зверху натертим сиром і знову запікаємо в духовці хвилин 15. 
Це дуже смачно виходить.
Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Elma 14 Марта 2017
# +1

Вкусно!

Oksana_sadova 14 Марта 2017
# 0

Нам дуже воно засмакувало. Рекомендую спробувати)))

Elma 14 Марта 2017
# +1

Обязательно!

Zmeychka 14 Марта 2017
# 0

Хорошая идея! 

Oksana_sadova 14 Марта 2017
# 0

Дуже смачно було

konfairy 14 Марта 2017
# 0

С домашнім лечо! Головне — не з'їсти його у процесі. Ще з аджикою домашньою дуже ніжне виходить. В свій час мене саме пошуки рецептів м'яса по-французьськи привели на Шеф.

Oksana_sadova 14 Марта 2017
# 0

з аджикою не пробувала, але цікава ідея

konfairy 14 Марта 2017
# 0

Я с ней и мариновала

Oksana_sadova 14 Марта 2017
# 0

Супер Я вже собі уявила яка це смакота

SvetlanaAnikanova 14 Марта 2017
# 0

А мені сподобалось Ваше лечо. Я теж його готую,але нарізаю більшими шматочками,які незручно буде на м*ясо викладати,а тут маленькі. Взяла до уваги.

Oksana_sadova 20 Марта 2017
# 0

richinna 20 Марта 2017
# 0

Це дуже смачно і соковито! Люблю лечо,треба повторити

Oksana_sadova 20 Марта 2017
# 0

Elma 27 Апреля 2017
# +1

 

Сделала. Быстро, просто, вкусно! Спасибо!

Oksana_sadova 28 Апреля 2017
# +1

Дуже приємно, що сподобалосяДякую за довіру

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014