Квасолевий паштет з цибулею та яблуком

Автор: gutka 25 Января 2017
Квасолевий паштет з цибулею та яблуком
Дуууже смачний паштет з квасолі. Рекомендую спробувати, адже  квасоля дуже корисний і поживний продукт. Пригощайтесь.

Ингредиенты

  • квасоля біла: 3/4 скл.
  • цибуля ріпчаста (середнього розміру) 1 шт.
  • олія рафінована 3 ст. л.
  • яблука (кислі) 1 шт.
  • лист лавровий 1-2 шт.
  • цукор коричневий 1 с
  • перець духм'яний горошок 2-3 шт.
  • майоран сушений 1 ч.л.
  • сіль, перець за смаком
Напередодні, потрібно квасолю  на ніч замочити у холодній воді, а вранці воду злити, залити свіжою водою, довести до кипіння і відварити до готовності. Посолити за смаком.
  Пам'ятайте, що квасолю потрібно варити на слабкому вогні, а солити потрібно її в кінці приготування.
Цибулю почистити і дрібно нарізати.
У сковорідці розігріти олію, я використала ріпакову рафіновану. Додати цибулю, дрібку солі, лавровий лист і духм'яний перець. Смажити цибулю на слабкому вогні до прозорості.
Потім додати цукор і ще хвилину протушити, постійно помішуючи, поки цибуля не підрум'яниться.
Дістати з цибулі горошини перцю і лавровий лист.
Яблуко почистити від шкірки і натерти на дрібній терці, додати до цибулі і обсмажити все разом, постійно помішуючи прибл. 2-3 хвилини.
Насамкінець приправити майораном і перцем.
В чашу від блендера помістити квасолю, додати цибулю з яблуком і змолоти в пюре.
Перекласти в банку і залишити повністю охолонути.
Подавати до столу з хлібом та квашеними огірочками, СМАКОТАААА!!!
а ще дуже смачно зверху посипати подрібненими горішками та насінням соняшника (попередньо підсмаживши)
СМАЧНОГО)))
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 25 Января 2017
# 0

і фото і сам паштет! У мене теж паштет швидкий підготовлений до опису, а у Віолет квасоля... є таки між нами якась ниточка

gutka 26 Января 2017
# 0

я раніше готувала квасолевий паштет за улюбленими рецептами : з консервованим тунцем або з медом та насінням льону, але цей смакує по-особливому (нам всім сподобався), зупинитись не можливо)))

richinna 27 Января 2017
# 0

треба десь роздобути квасолю і спробувати,бо в мене цього року тільки купована у банках,відварена... хоча..можна і з нею спробувати

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014