Кабачкова ікра з грибами

Автор: Oksana_sadova 22 Августа 2016
Кабачкова ікра з грибами
Існує дуже багато варіантів кабачкової ікри - пропоную приготувати кабачкову ікру з грибами.

Ингредиенты

  • кабачок 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • олія
  • томатна паста
  • печериці 200 г.
  • зубки часнику 2 шт.
Цибулю почистити, помити і нарізати. Викласти в сковорідку.Моркву почистити, помити і натерти на грубій тертці. Додати до цибулі.
Кабачки помити,почистити і нарізати кубиками.
Додати до моркви з цибулею.
Печериці почистити, помити і нарізати довільно. Додати печериці до цибулі, моркви та кабачків.
Налити олію і 50 мл води.
Сковорідку накрити кришкою і поставити на вогонь. Тушити овочі з грибами 20 хвилин на середньому вогні до готовності, періодично помішуючи. Коли овочі і гриби стануть м'якими, додати 1 столову ложку  томатної пасти, посолити і перемішати.
Тушити ще 10 хвилин. Додати до овочів 2-3 зубчики часнику, подрібнивши його. Збити всі інгредієнти блендером до консистенції густого пюре.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 24 Августа 2016
# 0

Одна моя кума,в мене їх чотири))) готує на зиму грибну ікру із підпеньків, а кабачкову з грибами я ще не пробувала. думаю смачно,кабачкова ікра це таки класика

Oksana_sadova 24 Августа 2016
# 0

Дуже люблю кабачкову ікру 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014