Цвітна капуста під кефірно-часниковим соусом

Автор: Oksana_sadova 29 Июня 2018
Цвітна капуста під кефірно-часниковим соусом
Пропоную вам  просту, швидку і дуже смачну страву.

Ингредиенты

  • цвітна капуста 500 г.
  • часник (зубці) 3 шт.
  • кріп 1 пучок
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • олія 1 ст. л.
  • кефір 150 мл.
  • борошно пшеничне 2 ст. л.
Капусту відварити протягом 2-3 хвилин.Капуста повинна залишитися твердуватою.Процідити і залишити склянку  відвару.

Нарізати зелень, подрібнити часник.
Обсмажити борошно з олією на сковорідці до характерного легкого горіхового запаху і ніжного золотистого кольору.  Заварити борошно киплячим капустяним відваром. Додати в сковорідку кефір, кріп і часник.Посолити і поперчити за смаком.
Ретельно перемішуючи, довести до кипіння і вимкнути.Виходить ароматний соус.
 
Викласти в соус капусту і ретельно перемішати, щоб капуста повністю "викупалася" в соусі.
Запікаємо в духовці  хвилин 15-20 при 180 градусах.
 
Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014