Солянка з копченими ребрами

Автор: richinna 1 Декабря 2016
Солянка з копченими ребрами
Бюджетний вариант ароматної солянки. 
Для мене солянка без аромату копченостей-це не солянка! 

Не завжди є можливість і багато різних копчених виробів, тому обхожуся копченими ребрами, коли дуже хочеться солянки... яких вистачає 200-250 г на 3-х літрову каструлю, а вартість їх складає 50 грн.за кг т.т. 10-12 грн. на каструлю. Дуже смачна солянка виходить!

Потрібно на каструлю 2,5-3 л:

  • Ребра копчені 250 г
  • Картопля 6-8 шт.
  • Огірки квашені 6-8 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Шпікачки(або інша ковбаса чи варене м'ясо) 2 шт.
  • Помідора (за бажанням) 1 шт.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Олія 2 ст. л.
  • Лаврове листя, перці,сіль за смаком
  • Оливки чорні 1 баночка
  • Лимон 1 шт.
  • Сметана по 1 ст. л. на тарілку
Копчені ребра занурити у воду та варити на повільному вогні 10-15 хвилин.
Тим часом нарізати картоплю кубиком та додати в каструлю з копченими ребрами.
Квашені огірки теж нарізати кубиком і додати до каструлі,як звариться картопля.
Шпікачки та цибулю-все кубиком. 
В мене шпікачки з пікніка,які смажились на кострі.
Помідору,якщо є теж порізати кубиком.
На сковороду влити олію та додати цибулю з шпікачками. Підсмажити до прозорості цибулі та додати помідору і томатну пасту.
Перемішати та тушкувати під кришкою на повільному вогні 5 хвилин.
До каструлі додати спеції і сіль.
Викинути зажарку і варити солянку до готовності ще 5-10 хвилин.
В тарілку на дно викласти маслини та лимон.
Подавати солянку на копчених ребрах гарячою, приправивши сметаною і обов'язково подавивши лимон. 







Смачного!
44

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 1 Декабря 2016
# 0

Згодна з вами. Я також не уявляю солянку без копченостей. З реберцями не готувала, треба спробувати. Я з реберцями копченими суп гороховий готую.

richinna 1 Декабря 2016
# 0

Мій чоловік теж любить гороховий суп з копченими ребрами та суп-харчо на природі з ними

konfairy 2 Декабря 2016
# 0

Моя улюблена тарілочка! А які у тебе великі маслини! Жаль, давно у нас не було гарних копчених ребер, тільки обрізна грудинка. Іннуш, а шо це за здоровезні кульки на лавровому листі? Це якійсь перець?

richinna 2 Декабря 2016
# 0

так, духмяний

Zmeychka 16 Декабря 2016
# 0

Знатная соляночка!  

richinna 16 Декабря 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014